📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
tds1974, a Twoja to Moskwa, czy Bruksela, bo ostatnimi czasy ciężko ocenić, czy postkomuszki jeszcze tęsknią do mateczki Rosji, czy już wolą ten nowy, wspaniały eurokołchoz?
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
art. 256 KK
art. 256 KK
Pater patriae napisał/a:
tds1974, a Twoja to Moskwa, czy Bruksela, bo ostatnimi czasy ciężko ocenić, czy postkomuszki jeszcze tęsknią do mateczki Rosji, czy już wolą ten nowy, wspaniały eurokołchoz?
Moja to Warszawa.
No, skoro już ustaliliśmy nasze stolice, możesz wracać do siebie, do Niemiec
jestem niemal pewien że większość tych łysych pał w kapturach nie ma zielonego pojęcia o ówczesnej historii.
Narodowi socjaliści protestują przeciwko międzynarodowym socjalistom. Każdy z nich chce dorwać się do koryta i okradać obywateli. Rozstrzelać ich wszystkich.
człowiek_zły napisał/a:
Narodowi socjaliści protestują przeciwko międzynarodowym socjalistom. Każdy z nich chce dorwać się do koryta i okradać obywateli. Rozstrzelać ich wszystkich.
Pokazujesz brak wiedzy, bo NOP jak i większość nacjonalistów jest przeciwko socjalizmowi. Propagują korporacjonizm.
I jeszcze prócz powyższego Wrocławia i Białegostoku, nagranie z Łodzi:
tds1974, brak mi słów, nie wiem, czy żartujesz, czy trollujesz, czy po prostu nie mając żadnych racjonalnych argumentów wymyślasz sobie własne, ale aż mi się zrobiło przykro, widząc takie bzdety...
tds1974,
Przedstaw jakieś dowody, albo nie wypowiadaj się. Zaraz mi pewnie wyjedziesz z esejem Dmowskiego na temat faszyzmu?
Przedstaw jakieś dowody, albo nie wypowiadaj się. Zaraz mi pewnie wyjedziesz z esejem Dmowskiego na temat faszyzmu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie