👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wypieprzać hajhitlery ze stolicy. Macie swoją - Berlin się nazywa.
tds1974, a Twoja to Moskwa, czy Bruksela, bo ostatnimi czasy ciężko ocenić, czy postkomuszki jeszcze tęsknią do mateczki Rosji, czy już wolą ten nowy, wspaniały eurokołchoz?
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
art. 256 KK
art. 256 KK
Pater patriae napisał/a:
tds1974, a Twoja to Moskwa, czy Bruksela, bo ostatnimi czasy ciężko ocenić, czy postkomuszki jeszcze tęsknią do mateczki Rosji, czy już wolą ten nowy, wspaniały eurokołchoz?
Moja to Warszawa.
No, skoro już ustaliliśmy nasze stolice, możesz wracać do siebie, do Niemiec
jestem niemal pewien że większość tych łysych pał w kapturach nie ma zielonego pojęcia o ówczesnej historii.
tds1974, nie jestem z NOPu, czy ONRu, ani ich nie popieram (chociaż już wolę ich niż ten cały sejmowy beton), niestety nie te poglądy na gospodarkę, ale przynajmniej nie jestem tak uprzedzony, czy niedouczony, jak ty. Pokazujesz tylko, jak bardzo uważałeś na historii (masz 38 lat, tak?), komuniści już zadbali o odpowiednie wykreowania narodowców, którzy im się sprzeciwiali zarówno przed wojną, jak i po.
Co do związku narodowców przedwojennych z hitlerem, to były one tylko takie, że to właśnie narodowcy byli jako jedni z pierwszych w obozach koncentracyjnych.
Przecież to nawet debil może sobie wydedukować, że jeżeli dla narodowców najważniejszy jest własny naród, to nie będą służyć jakimś szwabom, tylko Polsce.
Tak jak pewnie i Ty.
Co do związku narodowców przedwojennych z hitlerem, to były one tylko takie, że to właśnie narodowcy byli jako jedni z pierwszych w obozach koncentracyjnych.
Przecież to nawet debil może sobie wydedukować, że jeżeli dla narodowców najważniejszy jest własny naród, to nie będą służyć jakimś szwabom, tylko Polsce.
wojtas890328 napisał/a:
jestem niemal pewien że większość tych łysych pał w kapturach nie ma zielonego pojęcia o ówczesnej historii.
Tak jak pewnie i Ty.
Narodowi socjaliści protestują przeciwko międzynarodowym socjalistom. Każdy z nich chce dorwać się do koryta i okradać obywateli. Rozstrzelać ich wszystkich.

człowiek_zły napisał/a:
Narodowi socjaliści protestują przeciwko międzynarodowym socjalistom. Każdy z nich chce dorwać się do koryta i okradać obywateli. Rozstrzelać ich wszystkich.
Pokazujesz brak wiedzy, bo NOP jak i większość nacjonalistów jest przeciwko socjalizmowi. Propagują korporacjonizm.
I jeszcze prócz powyższego Wrocławia i Białegostoku, nagranie z Łodzi:
tds1974, brak mi słów, nie wiem, czy żartujesz, czy trollujesz, czy po prostu nie mając żadnych racjonalnych argumentów wymyślasz sobie własne, ale aż mi się zrobiło przykro, widząc takie bzdety...

tds1974,
Przedstaw jakieś dowody, albo nie wypowiadaj się. Zaraz mi pewnie wyjedziesz z esejem Dmowskiego na temat faszyzmu?
Przedstaw jakieś dowody, albo nie wypowiadaj się. Zaraz mi pewnie wyjedziesz z esejem Dmowskiego na temat faszyzmu?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie