📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:08

Jestem za tym by Księża nie zarabiali pieniędzy a kościoły utrzymywali z darowizny uzbieranej co niedziele. Jeśli oczywiście Boga cenią wyrze niż pieniądz. Ale za całkowitym usunięciem Katolicyzmu i innych? nie ma mowy.
@tauron
rzeczowa opinia to w moim mniemaniu opinia poparta badaniami/statystykami/dowodami - twoja jest co najwyżej empiryczna.
@nizej
To niech wykupią sobie dekoder TVTrwam, a nie ciągną na to z naszej kasy.
rzeczowa opinia to w moim mniemaniu opinia poparta badaniami/statystykami/dowodami - twoja jest co najwyżej empiryczna.
@nizej
To niech wykupią sobie dekoder TVTrwam, a nie ciągną na to z naszej kasy.
Może niektórzy chcą utrzymywać "Komunikację z Bogiem" więc japa i kontynuuj swoje szare życie.

Gdzie ten film się pojawił? Gość ma konto na jutub? Chciałbym subskrybować

Wystarczy rzucić kilka liczb bandzie idiotów, oni w to wszystko uwierzą i mało się nie pozabijają.

@up Liczby to "tylko" czyste fakty. Dalej jest już interpretacja, ale jeśli umiesz zinterpretować to pozytywnie to podziwiam, bo to mniej więcej tak, jakby dziecko cieszyło się, że ma raka z przerzutami.
ja powiem tylko tyle... tak czy inaczej, w dzisiejszej sytuacji finansowej, ktoś powinien się tym zająć... niestety jesteśmy narodem, który nie może teraz sobie pozwolić na tego typu wydatki(inne z resztą też)... nie miałbym nic przeciwko tego typu wydatkom, gdybyśmy nie byli na skraju bankructwa narodowego, bądź mielibyśmy wskaźnik wzrostowy... Dla mnie to jest proste, nie masz hajsu na podstawowe środki, to szukasz oszczędności...
A na temat księży też mam swoje zdanie, nie dalej jak 2 lata temu, myślałem że książulek po kolędzie zostanie już na stałe, widać było że nie ma już o czym gadać, ale dalej siedzi i pieprzy głupoty... Kiedy mu powiedziałem, że niestety w tym roku "ofiary" nie będzie... stwierdził: "no cóż, miło się z wami rozmawiało, ale czeka na mnie reszta parafian" i poszedł...
A na temat księży też mam swoje zdanie, nie dalej jak 2 lata temu, myślałem że książulek po kolędzie zostanie już na stałe, widać było że nie ma już o czym gadać, ale dalej siedzi i pieprzy głupoty... Kiedy mu powiedziałem, że niestety w tym roku "ofiary" nie będzie... stwierdził: "no cóż, miło się z wami rozmawiało, ale czeka na mnie reszta parafian" i poszedł...

Już obczajałem na wykopie i to nie raz. Film na prawdę godny uwagi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie