👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:16

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A dług publiczny rośnie:
"• o ponad 100 tysięcy złotych na minutę,
• o ponad 6 milionów złotych na godzinę,
• o ponad 150 milionów złotych na dobę.
Licznik podaje szacunkową wysokość państwowego długu publicznego na podstawie danych Ministerstwa Finansów."

Ciekaw jestem co prawicowe świry powiedzą na to, hm?
Gość używa dobrych słów: Mitologia katolicka. Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami.
Gość używa dobrych słów: Mitologia katolicka. Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami.

jezusallah @ youtube
edit:
@up najpierw wielki manifest przeciwko uogólnieniom, a później jego sromotne zaprzeczenie = debil
edit:
@up najpierw wielki manifest przeciwko uogólnieniom, a później jego sromotne zaprzeczenie = debil

Do religii nic nie mam, każdy wierzy w co chce.
Ale takie złodziejstwo to skandal...
Tak, wiem, politycy, prezesi i inne mendy też kradną miliony, ale oni niestety muszą istnieć w biurokratycznej machinie - religia, kapłani i całe duchowieństwo do systemu nie należą, więc niech nie dotykają się tego, co nie ich!
Ale takie złodziejstwo to skandal...
Tak, wiem, politycy, prezesi i inne mendy też kradną miliony, ale oni niestety muszą istnieć w biurokratycznej machinie - religia, kapłani i całe duchowieństwo do systemu nie należą, więc niech nie dotykają się tego, co nie ich!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie