📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:08

przedewszystkim jesteście tempi, takie pierdoły wypisujecie aż szkoda byście tak dłużej żyli, poprostu walnijcie się w głowę może pomoże.
R3m3K czy jakbyś to ty był np. w arabii albo w indiach to czy byś żądał zdjęcia półksiężyca albo buddy bo ty jesteś innej wiary? Prawo europejskie jest do podtarcia sobie tyłka nie wiem jak ty ale ja sobie nie życze zalegalizowania małżeństw pedałów czy lezb ani tego czy ogórek ma mieć 6cm czy 5cm bo inny już wymiar śwadczy że nie jest ogórkiem ogórek. Chcesz by tolerowano ciebie a żądasz walki z chrześcijaństwem, wogóle co ty masz do tego co się działo w 966r. jak nawet nie wiesz co robili twoi pra pradziadkowie?
oookash nie wiem w jakim zakonie byłeś ale cię skrzywili. Jedną osobą ripostuje cię! Karol Wojtyła! wierzył w Boga, zgłębiał naturę wszechrzeczy, dążył do prawdy, poznał całą filozofię, znał 16 języków biegle itd. a propo nie ma religii pogańskiej jest pogaństwo a co do obrządków to się dokształć bo walisz farmazony.
to co gościu mówi to jest żenujące nawet nie da się tego oglądać do końca. Sam się przedstawia jako diabła ojca kłamstwa więc czego oczekiwać. Szkoda zdrowia by to komentować żałosny czerwony pajac.
R3m3K czy jakbyś to ty był np. w arabii albo w indiach to czy byś żądał zdjęcia półksiężyca albo buddy bo ty jesteś innej wiary? Prawo europejskie jest do podtarcia sobie tyłka nie wiem jak ty ale ja sobie nie życze zalegalizowania małżeństw pedałów czy lezb ani tego czy ogórek ma mieć 6cm czy 5cm bo inny już wymiar śwadczy że nie jest ogórkiem ogórek. Chcesz by tolerowano ciebie a żądasz walki z chrześcijaństwem, wogóle co ty masz do tego co się działo w 966r. jak nawet nie wiesz co robili twoi pra pradziadkowie?
oookash nie wiem w jakim zakonie byłeś ale cię skrzywili. Jedną osobą ripostuje cię! Karol Wojtyła! wierzył w Boga, zgłębiał naturę wszechrzeczy, dążył do prawdy, poznał całą filozofię, znał 16 języków biegle itd. a propo nie ma religii pogańskiej jest pogaństwo a co do obrządków to się dokształć bo walisz farmazony.
to co gościu mówi to jest żenujące nawet nie da się tego oglądać do końca. Sam się przedstawia jako diabła ojca kłamstwa więc czego oczekiwać. Szkoda zdrowia by to komentować żałosny czerwony pajac.

Nie chce mi się rozpisywać więc powiem krótko Panie napił bym się z Tobą !!!! Narazie masz tylko 1 piwo
powiem krótko do powyższych obrońców uciśnionego kk i jedynej prawdziwej wiary - chcecie płacić na spasionych nierobów otoczonych przez złoto ? proszę bardzo, lecz ja pasuje
Twój Stary napisał/a:
polska jest krajem chrzescijanskim, /quote]
deklaruje że jest...

Cytat:
spasionych nierobów otoczonych przez złoto ? proszę bardzo
Obiektywnie rzecz ujmując, bardziej spasionymi nierobami otoczonymi przez złoto są parlamentarzyści z ul. Wiejskiej. I nawet płacimy im więcej, niż klerowi. Ale jakoś o tym się nie mówi.. Mówi się wiecznie o wyimaginowanych Jaguarach proboszcza, a o realnych Jaguarach posła już nie...
I nie pierdzielcie nic o jakiś oszczędnościach czy czymś takim, bo te, i to nawet większe można znaleźć w innych sektorach.
KapitanWołk,
zgadzam się co do polityków - gorszego ścierwa nie ma, lecz ów temat jest o klerze, tematów o politykach też jest wiele jakbyś nie wiedział - a jaguary wcale nie są wyimaginowane, wiadomo że zwykły sukienkowy z jakiegoś zapiździówka nie będzie śmigać lamborghini itp. ponieważ jest jeszcze nisko w sektowej hierarchii, natomiast grube ryby wyżej idą tokiem rozumowania że biznes to biznes
zgadzam się co do polityków - gorszego ścierwa nie ma, lecz ów temat jest o klerze, tematów o politykach też jest wiele jakbyś nie wiedział - a jaguary wcale nie są wyimaginowane, wiadomo że zwykły sukienkowy z jakiegoś zapiździówka nie będzie śmigać lamborghini itp. ponieważ jest jeszcze nisko w sektowej hierarchii, natomiast grube ryby wyżej idą tokiem rozumowania że biznes to biznes

Lala napisał/a:
Facet. Ty nie jesteś partnerem do dyskusji. Wypaczasz sens wypowiedzi, albo negujesz prawdę...
Jaką prawdę? Jaki sens wypowiedzi wypaczam? Konkrety.

Problemy z katolikami? Aresztować księży i wywalić z kraju. Rozsprzedać burżuazyjnych katoli, zabrać majątki, sprzedać i załatać długi. I będzie spokój.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie