👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widzę , że gimbaza nie ogarnia tego filmu, tak jak większość ludzi nie ogarnia filmu "Dzień świra".
Na tym filmiku widzicie SIEBIE.
Życzę wam więcej dystansu do siebie, bo to w życiu pomaga.
Ewentualnie maść na ból dupy.
Na tym filmiku widzicie SIEBIE.
Życzę wam więcej dystansu do siebie, bo to w życiu pomaga.
Ewentualnie maść na ból dupy.

propozycja na kolejny odcinek: 15 powodow dlaczego ten program jest taki slaby

Dobre i trafne, jeżeli tego nie rozumiesz to już twój problem.
xts napisał/a:
PS: na pogrzebach beczałem jak dziecko, szczególnie wspominam moment salw pułku reprezentacyjnego na pogrzebie dziadka.
Pułk jest oddziałem taktycznym złożonym z dowództwa, sztabu, kwatermistrzostwa, kilku pododdziałów (batalionów, dywizjonów, kompanii, baterii, eskadr) określonego dla danego pułku rodzaju wojsk oraz z pododdziałów przeznaczonych do zabezpieczenia działań pułku. Pułk jest jednostką samodzielną pod względem administracyjnym i gospodarczym, ma też własny sztandar. W zależności od przeznaczenia istnieją pułki piechoty, pułki zmechanizowane, pułki czołgów, pułki powietrznodesantowe, pułki artylerii, pułki artylerii przeciwlotniczej, pułki artylerii pancernej, pułki artylerii przeciwpancernej, pułki saperów, pułki łączności, pułki lotnicze, pułki samochodowe i wiele innych. Najczęściej pułk stanowi część związku taktycznego (brygady lub dywizji), ale może także występować samodzielnie.
Nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz. Z szacunku do dziadka żołnierza chociaż orientowałbyś się w temacie.
Nietoksyczne i całkiem prawdziwe. Z przymrożeniem oka, ogólnie nie powalają ale ten odcinek całkiem spoko. A wszyscy co spinają dupę, że wyśmiewają święto są ślepi lub są hipokrytami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie