Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T................3 2013-10-29, 21:32 45
C🤬jowe.
Pozdrawiam.
Zgłoś
M................s 2013-10-29, 21:33 7
TB303 napisał/a:

C🤬jowe.
Pozdrawiam.

Ciesze się Także pozdrawiam. Uszanowania dla rodziców.
Zgłoś
Miziou 2013-10-29, 21:40 117
jak kurewsko żałosne to jest, to masakra - ja kminię, można nie lubić katolickich świąt (jestem niewierzącym człowiekiem - nie mylić z wojującym ateistą), ale k🤬a, jakie to niskie jest... goście mniej więcej w moim wieku, ale z WIELKIEGO miasta, więc oczywiście LEPSI - a ja się czuję jakbym k🤬a taki malutki był... a gdybym na groby chodził... to już w ogóle przej🤬e, przecież jestem j🤬ym katopatolemhipokrytą!!! prawda? jakim zj🤬ym pedałem byłbym, gdybym chciał uczcić pamięć swojej rodziny, jakim hipokrytą, jaką końską sp🤬oliną...

co za żałosny pierd... pewnie mają zajebistą imprę halloweenową w starbuniu...

oczywiście nie o to chodziło, ale żaden z tych kretynów nie myśli o wydźwięku tego, co robi... co za żłoby...

podpis użytkownika

...I am not as think as you wasted I am...
Zgłoś
maderfakermen 2013-10-29, 21:50 4
nudne w c🤬j...
Zgłoś
P................k 2013-10-29, 21:52 6
No w końcu ziomek coś dodał

Miziou napisał/a:

jak kurewsko żałosne to jest, to masakra - ja kminię, można nie lubić katolickich świąt (jestem niewierzącym człowiekiem - nie mylić z wojującym ateistą), ale k🤬a, jakie to niskie jest... goście mniej więcej w moim wieku, ale z WIELKIEGO miasta, więc oczywiście LEPSI - a ja się czuję jakbym k🤬a taki malutki był... a gdybym na groby chodził... to już w ogóle przej🤬e, przecież jestem j🤬ym katopatolemhipokrytą!!! prawda? jakim zj🤬ym pedałem byłbym, gdybym chciał uczcić pamięć swojej rodziny, jakim hipokrytą, jaką końską sp🤬oliną...

co za żałosny pierd... pewnie mają zajebistą imprę halloweenową w starbuniu...

oczywiście nie o to chodziło, ale żaden z tych kretynów nie myśli o wydźwięku tego, co robi... co za żłoby...

Pleciesz bzdury jak mało który
Zgłoś
x................s 2013-10-29, 22:01 1
Ja chodze na groby co 3 lata, wyj🤬e.

O śp Dziadkach pamiętam, przynajmniej raz w miesiącu o nich powspominam i przytocze jakąś sytuacje, która sie wydarzyła z ich osobami.

PS: na pogrzebach beczałem jak dziecko, szczególnie wspominam moment salw pułku reprezentacyjnego na pogrzebie dziadka.
Zgłoś
Miziou 2013-10-29, 22:05 10
Przemekkk napisał/a:

Pleciesz bzdury jak mało który

Twój post otworzył mi oczy!!! sprawiłeś, że mój sarkazm, cynizm i turpizm stał się miałki i płytki w jednej chwili... dojrzałem do spojrzenia w lustrze i stwierdzenia - "jestem debilem"!!! dziękuję, że Twoje delikatne słowa otworzyły mi oczy na prawdę... jesteś wielki..!

podpis użytkownika

...I am not as think as you wasted I am...
Zgłoś
N................m 2013-10-29, 22:06 2
to tak jakbym wstawił filmik i mówił dlaczego nie lubie zupy ogórkowej. Na dodatek jeszcze bym dostał oklaski k🤬a na stojąco i przez motorniczego
Zgłoś
lemon1988 2013-10-29, 22:48 2
tanie jak ruska dz🤬ka. ze swojej starej sie nabijajcie. k🤬a Bongman byl rezyserem czy jak?
Zgłoś
longlong7 2013-10-29, 22:57 4
Mnie to po prostu jebie, ciesze się że mam dzień wolny i to wszystko
Zgłoś
f................7 2013-10-29, 23:23 8
Jak dla mnie to właśnie tutaj wychodzi to cebulactwo na tym filmie. Wiadomo, że w Polsce jak jest święto i jest cała rodzina przy stole nie ważne co to za święto ważne żeby komuś dupę obrobić (poplotkować), gadać o jakiś problemach politycznych (najczęściej to chyba wujkowie, bądź szwagrowie ludzie politolodzy mający informację tylko i wyłącznie z faktów i wydarzeń) no i wypić. A właśnie chodzi tutaj o to żeby sobie przypomnieć ludzi których już nie ma, bądź za tymi którymi tęsknimy. Specjalnie jest to dzień wolny żeby odrzucić wszystkie problemy dnia codziennego i zastanowić się nad egzystencją i nad tym co zostawimy jak już nas nie będzie. Właśnie to jest cały sens tego święta, tylko przez nasze rodziny i media które sprowadzają się do tego żeby kupować dużo żarcia, zniczy jakiś innych cudów a nie nad sensem samego święta młodzi odchodzą od tych starych zwyczajów. Jak ktoś będzie z rodziną spędzać ten czas pomyślcie o tym i pamiętajcie, że każdego czeka śmierć wcześniej, czy później.
Zgłoś
B................i 2013-10-29, 23:37
Z jednej strony fanatycy co gadają rzeczy typu "jestem katolikiem nie obchodzę hallowin " a z drugiej hipstery którzy są tacy idealni i nowocześni że muszą się wypowiedzieć czemu im się to nie podoba.
Zgłoś
S................n 2013-10-29, 23:41 2
Lepszy nasz "grobing" niż hamerykańskie "helołin". Co kraj to obyczaj i nie należy tego zmieniać.
Zgłoś
p................5 2013-10-30, 4:22 4
ferdziu7 napisał/a:

Jak dla mnie to właśnie tutaj wychodzi to cebulactwo na tym filmie. Wiadomo, że w Polsce jak jest święto i jest cała rodzina przy stole nie ważne co to za święto ważne żeby komuś dupę obrobić (poplotkować), gadać o jakiś problemach politycznych (najczęściej to chyba wujkowie, bądź szwagrowie ludzie politolodzy mający informację tylko i wyłącznie z faktów i wydarzeń) no i wypić. A właśnie chodzi tutaj o to żeby sobie przypomnieć ludzi których już nie ma, bądź za tymi którymi tęsknimy. Specjalnie jest to dzień wolny żeby odrzucić wszystkie problemy dnia codziennego i zastanowić się nad egzystencją i nad tym co zostawimy jak już nas nie będzie. Właśnie to jest cały sens tego święta, tylko przez nasze rodziny i media które sprowadzają się do tego żeby kupować dużo żarcia, zniczy jakiś innych cudów a nie nad sensem samego święta młodzi odchodzą od tych starych zwyczajów. Jak ktoś będzie z rodziną spędzać ten czas pomyślcie o tym i pamiętajcie, że każdego czeka śmierć wcześniej, czy później.

O zmarłych pamięta się częściej niż raz do roku. Zrozumiesz kiedy umrze ktoś tobie bliski.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie