👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jestem katoliczką, ale Wszystkich Świętych obchodzę co roku. Gadanie, że ten dzień to tylko "pokazówka" i cały rok powinno się pamiętac o tych co odeszli jest idiotyczne, właśnie chodzi o to, że nie wszyscy mają groby swoich bliskich w pobliżu swojego miejsca zamieszkania, więc w dzień ustawowo wolny można wybrac się w dalszą podróż albo poświęcic ten dzien na glębsze refleksje. Nieważne czy obchodzi się te swięto, uogólniając, na bardziej wesoło czy na poważnie lepsze ta nasza "zaściankowa "polska tradycja niż przebieranie się za z🤬bów i chodzenie po domach i ŻEBRANIE o cukierki. Przecież to też można robic przez cały rok, zapytajcie cyganów

0. Wszycy jechaliście po gościu, a teraz nagle wstawiacie filmiki ? Hipokryci.
1. Jakaś bzdura. Nigdy nie widziałem jeszcze żeby na cmentarzu ktoś cokolwiek jadł, nie mówiąc już o jakiś kiełbasach, tak samo nigdy nie widziałem żeby ktoś czymś takim koło cmentarzy handlował..
1. Jakaś bzdura. Nigdy nie widziałem jeszcze żeby na cmentarzu ktoś cokolwiek jadł, nie mówiąc już o jakiś kiełbasach, tak samo nigdy nie widziałem żeby ktoś czymś takim koło cmentarzy handlował..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie