👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Borsuk1987 napisał/a:
Prze ku**a wy**biste.! Propsy razy 100000 a przy + i - normalnie poezja
![]()
C*** f**g** d***h ***uh 20859! fdg^^774#@. ,,|,,( ^.^ ) ,,|,,
Mysle, ze sie dogadalismy...

@qhasz
jeśli to nie prowokacja, to ja ci współczuję... w tekstach wielu piosenek znajdziesz lepsze mądrości życiowe niż w twoich podręcznikach. Bądź ograniczony dalej.
jeśli to nie prowokacja, to ja ci współczuję... w tekstach wielu piosenek znajdziesz lepsze mądrości życiowe niż w twoich podręcznikach. Bądź ograniczony dalej.
zajebista robota: ). Swoja droga przy WWO - moge wszystko miales najlzej bo w orginale tez wystepuje elektryk : P. Wielkie piwo i czekam na wiecej

ambitny rap? Kogo masz na myśli łone? Co może mi przekazać mądrego koleś który nie ma matury.... Zresztą jakbym chciał coś ambitnego to poczytam sobie książkę a nie włączę hh niestety większość dzisiaj myśli odwrotnie. A co do słuchania czegoś ambitnego wolę audiobooki. HH się nasłuchałem tyle że aż ciężko sobie to wyobrazić bo życie w akademiku często zmusza do takich rzeczy, więc nie krytykuję czegoś czego nie znam. Prawdopodobnie jestem zbyt ambitny żeby mój rozwój zatrzymał się na etapie HH.
Dzięki
Dzięki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie