📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
Hehe, gimbusy znowu walcza o wyzszosci marchewki nad pietruszka, ogarnąć się.
A koleś powinien wrzucić na bica, bo patyczka straszny.
Sam filmik, jak częsc pierwsza genialny.
A koleś powinien wrzucić na bica, bo patyczka straszny.
Sam filmik, jak częsc pierwsza genialny.
sa ludzie i parapety, ja sie nie ograniczam do zadnego gatunku, slucham rapu, trance'u, rocka, cokolwiek w ucho wpadnie, poza tandeta w stylu lejdi gagi i innych gowien amerykanskich i polskich spiewajacych o "densflorze" a ci co pisza ze rap jest dla idiotow niech sie rozpedza i jebna glowa w sciane to moze zmadrzeja, dziekuje
johnyzlampy napisał/a:
Janusz eldo to ten na tym filmiku? strasznie podobny
Nie wiem kto to jest "Janusz eldo". A Ty masz 25 lat i nie wiesz, że nowe zdanie zaczyna się od wielkiej litery?
youtube .com/watch?v=40i0uMtRWJ0 - janusz eldo to dla ciebie.
Bimbermaeister skoro 1 raz słyszysz że muzyka może być wskaźnikiem rozwoju to znaczy że dużo jeszcze przed Tobą. Może być wskaźnikiem rozwoju np. emocjonalnego. Czasami stosuje się nawet muzykoterapię w bardzo zróżnicowanym charakterze nie tylko relaksacyjnym.
No ale nic niech waszym hasłem przewodnim lepiej będzie JP bo jak doszukujecie się jakiejś głębszej wartości w hh to sukcesów nie wróżę.
Bimbermaeister skoro 1 raz słyszysz że muzyka może być wskaźnikiem rozwoju to znaczy że dużo jeszcze przed Tobą. Może być wskaźnikiem rozwoju np. emocjonalnego. Czasami stosuje się nawet muzykoterapię w bardzo zróżnicowanym charakterze nie tylko relaksacyjnym.
No ale nic niech waszym hasłem przewodnim lepiej będzie JP bo jak doszukujecie się jakiejś głębszej wartości w hh to sukcesów nie wróżę.
Ja już teraz bardzo proszę o part 3
Chciałbym usłyszeć Mogę Wszystko na takim podkładzie !
Chciałbym usłyszeć Mogę Wszystko na takim podkładzie !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie