👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hehe, gimbusy znowu walcza o wyzszosci marchewki nad pietruszka, ogarnąć się.
A koleś powinien wrzucić na bica, bo patyczka straszny.
Sam filmik, jak częsc pierwsza genialny.
A koleś powinien wrzucić na bica, bo patyczka straszny.
Sam filmik, jak częsc pierwsza genialny.
sa ludzie i parapety, ja sie nie ograniczam do zadnego gatunku, slucham rapu, trance'u, rocka, cokolwiek w ucho wpadnie, poza tandeta w stylu lejdi gagi i innych gowien amerykanskich i polskich spiewajacych o "densflorze" a ci co pisza ze rap jest dla idiotow niech sie rozpedza i jebna glowa w sciane to moze zmadrzeja, dziekuje
Jak by ten wasz hh był taki wspaniały to byście tak tu nie szczekali porządna muzyka się broni sama a to gówno musi być bronione przez prymitywów. Gratuluję Infanymous i kietong za ukazanie waszych poziomów
Janusz eldo to ten na tym filmiku? strasznie podobny

johnyzlampy napisał/a:
Nie wiem kto to jest "Janusz eldo". A Ty masz 25 lat i nie wiesz, że nowe zdanie zaczyna się od wielkiej litery?

Miles, pierwsze słyszę, żeby muzyka była wyznacznikiem rozwoju. Do tej pory wydawało mi się, że to jest jednak dodatek do życia, który ma je uczynić przyjemniejszym. Nie ograniczam się jedynie do słuchania rapu, ba, nawet nie jest tak, że słucham go najwięcej. Ty jednak jesteś zbyt wykształcony, żeby otworzyć się na inne gatunki tylko z tego powodu, że 'gówno' wypłynęło na wierzch wśród dużego morza rapu. Swojej inteligencji i ambicji dowiodłeś bezpodstawnie hejtując i obrażając słuchaczy. Nawet nie będę się wysilał na rzucanie przykładami rapu głębszego niż JP czy inne popularne bo przecież wszechwiedzący Miles zjadł wszystkie rozumy i nie będzie się zniżał do poziomu innych.
youtube .com/watch?v=40i0uMtRWJ0 - janusz eldo to dla ciebie.
Bimbermaeister skoro 1 raz słyszysz że muzyka może być wskaźnikiem rozwoju to znaczy że dużo jeszcze przed Tobą. Może być wskaźnikiem rozwoju np. emocjonalnego. Czasami stosuje się nawet muzykoterapię w bardzo zróżnicowanym charakterze nie tylko relaksacyjnym.
No ale nic niech waszym hasłem przewodnim lepiej będzie JP bo jak doszukujecie się jakiejś głębszej wartości w hh to sukcesów nie wróżę.
Bimbermaeister skoro 1 raz słyszysz że muzyka może być wskaźnikiem rozwoju to znaczy że dużo jeszcze przed Tobą. Może być wskaźnikiem rozwoju np. emocjonalnego. Czasami stosuje się nawet muzykoterapię w bardzo zróżnicowanym charakterze nie tylko relaksacyjnym.
No ale nic niech waszym hasłem przewodnim lepiej będzie JP bo jak doszukujecie się jakiejś głębszej wartości w hh to sukcesów nie wróżę.

Ja już teraz bardzo proszę o part 3
Chciałbym usłyszeć Mogę Wszystko na takim podkładzie !

Chciałbym usłyszeć Mogę Wszystko na takim podkładzie !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie