Uwaga ten komentarz zryje ci psyche jeśli słuchasz tego gówna: jednak z tych c🤬jostw da się zrobić coś zajebistego !!

Chryste panie. "Peja - Kurewskie zycie" brzmi jak jakies calkiem dobre reggae. Kojarzy mi sie z Daabem, albo Habakukiem.
edit. Jednak sie opamietalem i kojarzy mi sie z Paprika Korps
edit. Jednak sie opamietalem i kojarzy mi sie z Paprika Korps

podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
Te gitary elektryczne tak skrzeczą że nie da się słuchać ale zajebiście mu to wyszło
mam wyj🤬a najlepiej i droga
podpis użytkownika
img.sadistic.pl/pics/5a57567ba498.jpg

Dlaczego wszyscy mówią "z gówna zrobił poezje" ja osobiscie jestem fanem rapu i boli mnie to ze rap to gówno.
Jako słuchacz rapu szanuje rocka i inne rodzaje muzyki i nie pisze ; O jezu co on zrobil z tymi kawałkami
Dla gitarzysty Propsy
Jako słuchacz rapu szanuje rocka i inne rodzaje muzyki i nie pisze ; O jezu co on zrobil z tymi kawałkami
Dla gitarzysty Propsy
dzikiwonz napisał/a:
Dlaczego wszyscy mówią "z gówna zrobił poezje" ja osobiscie jestem fanem rapu i boli mnie to ze rap to gówno.
Dla gitarzysty Propsy
Otóż k🤬a to. Ja rozumiem, że sadol kiedyś był forum dla fanów metalu, ale jechanie sobie nawzajem jest zj🤬e. Tak samo mnie osobiście wk🤬ia trend (szczególnie wśród gimbo) słuchania i wyznawania wszelkiego dubstepu. OK. Słuchajcie sobie, ale nie ma co jechać sobie wzajemnie. Pisać, że "film fajny, ale ten zj🤬y dubstep w tle wszystko psuje", albo na odwrót "piwo za muzykę. Podaj tytuł".
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?
brawo próba umuzycznienia takiego gówna jak hip-hop raczej nie udana. Ba nawet ten filmik udowadnia miernotę hip-hopu. Usunięcie pseudoartystycznych tekstów o jaraniu i r🤬aniu i zostaję prosty brzdęk, który i tak zazwyczaj jest skomputeryzowany. Ale czego można się spodziewać po rozrywce dla plebsu.
dzikiwonz napisał/a:
Dlaczego wszyscy mówią "z gówna zrobił poezje" ja osobiscie jestem fanem rapu i boli mnie to ze rap to gówno
Skoro wiesz że gówno, to się nie katuj i nie słuchaj.