👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chryste panie. "Peja - Kurewskie zycie" brzmi jak jakies calkiem dobre reggae. Kojarzy mi sie z Daabem, albo Habakukiem.
edit. Jednak sie opamietalem i kojarzy mi sie z Paprika Korps
edit. Jednak sie opamietalem i kojarzy mi sie z Paprika Korps

podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
Te gitary elektryczne tak skrzeczą że nie da się słuchać ale zajebiście mu to wyszło

Dlaczego wszyscy mówią "z gówna zrobił poezje" ja osobiscie jestem fanem rapu i boli mnie to ze rap to gówno.
Jako słuchacz rapu szanuje rocka i inne rodzaje muzyki i nie pisze ; O jezu co on zrobil z tymi kawałkami
Dla gitarzysty Propsy
Jako słuchacz rapu szanuje rocka i inne rodzaje muzyki i nie pisze ; O jezu co on zrobil z tymi kawałkami
Dla gitarzysty Propsy
brawo próba umuzycznienia takiego gówna jak hip-hop raczej nie udana. Ba nawet ten filmik udowadnia miernotę hip-hopu. Usunięcie pseudoartystycznych tekstów o jaraniu i r🤬aniu i zostaję prosty brzdęk, który i tak zazwyczaj jest skomputeryzowany. Ale czego można się spodziewać po rozrywce dla plebsu.
dzikiwonz napisał/a:
Dlaczego wszyscy mówią "z gówna zrobił poezje" ja osobiscie jestem fanem rapu i boli mnie to ze rap to gówno
Skoro wiesz że gówno, to się nie katuj i nie słuchaj.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie