👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Napisałeś "JEŹDZI do szkoły" w takim sensie jakby to była czynność, która się powtarza, rutyna (czyli że auto jest jej), a na początku jest napisane, że on chciał jej zrobić "niespodziankę" i podjechał po nią tym autem żeby mogła się pokazać. Wymaga znajomości języka, a sam nie ogarnia prostych rzeczy...

Konsupcjonizm, tyko to widze na tym filmie.
Wiara ze piniadze sa wszystkim, w sumie "In God we trust" gdzie metafora jes God=$ wcalnie nie dziwi zachowania Amerykanow. Tepe dzidy ktore umra za ~100 lat (przypuszczam ze biotechnologia sie rozwnie) nie wniosac nic do spoleczenstwa tylko propaguja zbedny konsupcjonizm i chec pokazania 'statusu'.
Kiedy nasza tepa rasa dorosnie do prawdziwych rzeczy?
Obrazasz moje uczucie wolnosci.
Wiara ze piniadze sa wszystkim, w sumie "In God we trust" gdzie metafora jes God=$ wcalnie nie dziwi zachowania Amerykanow. Tepe dzidy ktore umra za ~100 lat (przypuszczam ze biotechnologia sie rozwnie) nie wniosac nic do spoleczenstwa tylko propaguja zbedny konsupcjonizm i chec pokazania 'statusu'.
Kiedy nasza tepa rasa dorosnie do prawdziwych rzeczy?
Obrazasz moje uczucie wolnosci.

Hada Gronkowiec-Lincz napisał/a:
jaki tytuł utworu?
![]()
soundcloud.com/mitis
soundcloud.com/mitis/mitis-mahi-blu
Zazdroszcze.. pomyslcie sobie w polsce pod szkołe czy prace takim lambo podjechac, wszystkim kopara opada i zal dupe sciska

kul story bro. Ja sobie takiego nie kupuję bo zaraz Polaczki by mi poniszczyły - dorobił się itd....... Wolę jeździć swoim cinquecento...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie