👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Boże, ta gówniarzeria to PLEBS.
Jak oni w ogóle mówią...
"daaaawg yooo"
"It's fucking sick!"
"woooo"
"It's fucking perfectly bent and shit"
Co za PLEBS, tfu!
Jak oni w ogóle mówią...
"daaaawg yooo"
"It's fucking sick!"
"woooo"
"It's fucking perfectly bent and shit"
Co za PLEBS, tfu!
Syn szejka jest na studiach w polsce.Jeździ na zajęcia najnowszym Mercedesem.Po tygodniu ojciec dzwoni:
-Synu jak na studiach?
-Dobrze,tylko zastanawia mnie jedno,ja do szkoły jadę Mercem,a wykładowca autobusem.
-Kupię ci autobus!!!
-Synu jak na studiach?
-Dobrze,tylko zastanawia mnie jedno,ja do szkoły jadę Mercem,a wykładowca autobusem.
-Kupię ci autobus!!!

Tutaj jest AMA z właścicielem Lambo. reddit.com/r/IAmA/comments/17lwcs/iama_a_person_in_his_20s_who_went_fr...
"I don't like to disclose my net worth. But I will say that it makes 7-figures per year." To teraz zastanawiam się ile zarabiają duże firmy robiące aplikacje jak Gameloft.
Gratulacje dla chłopaka za fajny film a ja zaraz sprawdzam jego appki.
"I don't like to disclose my net worth. But I will say that it makes 7-figures per year." To teraz zastanawiam się ile zarabiają duże firmy robiące aplikacje jak Gameloft.
Gratulacje dla chłopaka za fajny film a ja zaraz sprawdzam jego appki.

Wielokrotnie widziałem to Lamborghini w Nowym jorku
W końcówce o ile się nie mylę wjeżdża do manhasset gdzie mieszkają najbogatsi ludzie w mieście.
W końcówce o ile się nie mylę wjeżdża do manhasset gdzie mieszkają najbogatsi ludzie w mieście.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie