👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Operatorzy wózków widłowych co 2 lata lata muszą przejść badania okresowe i psychotechniczne, a ślepym 78 letnim dziadom bez refleksu pozwala się rozjeżdżać ludzi.
Diadem napisał/a:
Operatorzy wózków widłowych co 2 lata lata muszą przejść badania okresowe i psychotechniczne, a ślepym 78 letnim dziadom bez refleksu pozwala się rozjeżdżać ludzi.
Co w tym złego? Mój stary miał tak słaby wzrok, że ręką sprawdzał czy ma okno w samochodzie otwarte czy zamknięte. Nie widział przeszkód żeby nie jeździć.
Dziadyga miał 85 lat. Uderzył dziewczynę z taką siłą, że upadła na torowisko tramwaju...
Stary, niedołężny sqrwiel...
Stary, niedołężny sqrwiel...
Nie wiem jak będzie za 12 lat, ale jak dożyję wieku emerytalnego, to chyba zrezygnuję z kierowcy zawodowego i przesiądę się jako emeryt na kibel , żeby wk🤬iać kierowców zawodowo zarabiający na chleb. Wiem , zdechne wcześniej i ZUS oraz całe grono sadoli będzie zadowolone, a zwłaszcza SMS. Może kupię rower i jeszcze bardziej będę wk🤬iał właścicieli Rama .
Liczba samochodowych mordów na drogach w każdym kraju jest większa od zabójstw, ale w Polsce jest tak duża, że w efekcie w „upadłej Szwecji” ryzyko śmierci po wyjściu z domu jest kilka razy mniejsze niż w „bezpiecznej Polsce”.
Dżepetto napisał/a:
Typowy pieszy, klapki na oczy i idę przed siebie.
Zartujesz, nie?
Stary niedołęga nie dość, że poruszał się szybciej, niż bylo dopuszczalne, to jeszcze uderzył kobietę w połowie pasów, a nawet tuż przed zejściem. Rozumiem, że miała się cofnąć z połowy przejścia? Czy że jak?
Z uwagi na podeszły wiek sprawcy oraz problemy zdrowotne nic mu nie zrobią. Wolne sądy. Realnie to zapłaci jedynie koszty procesowe i utraci prawo jazdy. A idź Pan w c🤬j z taką sprawiedliwością.
Websterthe1 napisał/a:
Liczba samochodowych mordów na drogach w każdym kraju jest większa od zabójstw, ale w Polsce jest tak duża, że w efekcie w „upadłej Szwecji” ryzyko śmierci po wyjściu z domu jest kilka razy mniejsze niż w „bezpiecznej Polsce”.
skąd ta nienawiść do Polski? cieszysz się jak Kraba rozwalą na Ukrainie, cieszysz się jak przestępcy przeskakują przez płot na granicy Białoruskiej, teraz się cieszysz bo w Szwecji bezpieczniej.
JoSeed napisał/a:
Zartujesz, nie?
Stary niedołęga nie dość, że poruszał się szybciej, niż bylo dopuszczalne, to jeszcze uderzył kobietę w połowie pasów, a nawet tuż przed zejściem. Rozumiem, że miała się cofnąć z połowy przejścia? Czy że jak?
W szkole powinni wprowadzić godzinę sadisticową i puszczać dzieciom filmiki z przejść dla pieszych xD
Ja już mam taką paranoję, że rozglądam się w obie strony na jednokierunkowej.
Wczoraj zapierdzielałem 100m pod górę tylko po to, żeby nie przechodzić 2 x 3 pasy bez sygnalizacji tylko 2 + 2 + 1.
Przeciętny użytkownik sadistica sp🤬zieliłby z tego przejścia aż by się kurzyło.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Starych ludzi to powinno się co dwa-trzy lata testować, a zaczynać już od wieku emerytalnego. Ile by ludzi mniej zginęło, gdyby starym pierdzielom uniemożliwić kierowanie pojazdem...
Z zeznań świadków wynika, że po potrąceniu sprawca na chwilę wyszedł z auta, aby zobaczyć, co się stało. Następnie wrócił do pojazdu i prawdopodobnie planował odjechać z miejsca zdarzenia. Jeden ze świadków wypadku powstrzymał kierowcę przed możliwą ucieczką.
Qrwa...
Qrwa...
agrus11 napisał/a:
skąd ta nienawiść do Polski?
Odi et amo. Nienawidzę i kocham. Czemu tak się dzieje? Nie wiem. Lecz czuję, że tak jest. I cierpię.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie