18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Diadem 2025-07-18, 19:05 129
Operatorzy wózków widłowych co 2 lata lata muszą przejść badania okresowe i psychotechniczne, a ślepym 78 letnim dziadom bez refleksu pozwala się rozjeżdżać ludzi.
Zgłoś
Lobo24 2025-07-18, 19:10 46
Diadem napisał/a:

Operatorzy wózków widłowych co 2 lata lata muszą przejść badania okresowe i psychotechniczne, a ślepym 78 letnim dziadom bez refleksu pozwala się rozjeżdżać ludzi.

Co w tym złego? Mój stary miał tak słaby wzrok, że ręką sprawdzał czy ma okno w samochodzie otwarte czy zamknięte. Nie widział przeszkód żeby nie jeździć.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-18, 19:14 68
Dziadyga miał 85 lat. Uderzył dziewczynę z taką siłą, że upadła na torowisko tramwaju...

Stary, niedołężny sqrwiel...
Zgłoś
Maro72 2025-07-18, 19:24 9
Nie wiem jak będzie za 12 lat, ale jak dożyję wieku emerytalnego, to chyba zrezygnuję z kierowcy zawodowego i przesiądę się jako emeryt na kibel , żeby wk🤬iać kierowców zawodowo zarabiający na chleb. Wiem , zdechne wcześniej i ZUS oraz całe grono sadoli będzie zadowolone, a zwłaszcza SMS. Może kupię rower i jeszcze bardziej będę wk🤬iał właścicieli Rama .
Zgłoś
Websterthe1 2025-07-18, 19:25 10
Liczba samochodowych mordów na drogach w każdym kraju jest większa od zabójstw, ale w Polsce jest tak duża, że w efekcie w „upadłej Szwecji” ryzyko śmierci po wyjściu z domu jest kilka razy mniejsze niż w „bezpiecznej Polsce”.
Zgłoś
Dżepetto 2025-07-18, 19:27 50
Typowy pieszy, klapki na oczy i idę przed siebie.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-18, 19:36 26
Dżepetto napisał/a:

Typowy pieszy, klapki na oczy i idę przed siebie.

Zartujesz, nie?

Stary niedołęga nie dość, że poruszał się szybciej, niż bylo dopuszczalne, to jeszcze uderzył kobietę w połowie pasów, a nawet tuż przed zejściem. Rozumiem, że miała się cofnąć z połowy przejścia? Czy że jak?
Zgłoś
Manolito666 2025-07-18, 19:51 25
Z uwagi na podeszły wiek sprawcy oraz problemy zdrowotne nic mu nie zrobią. Wolne sądy. Realnie to zapłaci jedynie koszty procesowe i utraci prawo jazdy. A idź Pan w c🤬j z taką sprawiedliwością.
Zgłoś
agrus11 2025-07-18, 19:58 9
Websterthe1 napisał/a:

Liczba samochodowych mordów na drogach w każdym kraju jest większa od zabójstw, ale w Polsce jest tak duża, że w efekcie w „upadłej Szwecji” ryzyko śmierci po wyjściu z domu jest kilka razy mniejsze niż w „bezpiecznej Polsce”.

skąd ta nienawiść do Polski? cieszysz się jak Kraba rozwalą na Ukrainie, cieszysz się jak przestępcy przeskakują przez płot na granicy Białoruskiej, teraz się cieszysz bo w Szwecji bezpieczniej.
Zgłoś
xdrt 2025-07-18, 20:00 46
JoSeed napisał/a:

Zartujesz, nie?
Stary niedołęga nie dość, że poruszał się szybciej, niż bylo dopuszczalne, to jeszcze uderzył kobietę w połowie pasów, a nawet tuż przed zejściem. Rozumiem, że miała się cofnąć z połowy przejścia? Czy że jak?

W szkole powinni wprowadzić godzinę sadisticową i puszczać dzieciom filmiki z przejść dla pieszych xD
Ja już mam taką paranoję, że rozglądam się w obie strony na jednokierunkowej.
Wczoraj zapierdzielałem 100m pod górę tylko po to, żeby nie przechodzić 2 x 3 pasy bez sygnalizacji tylko 2 + 2 + 1.
Przeciętny użytkownik sadistica sp🤬zieliłby z tego przejścia aż by się kurzyło.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Trytyt 2025-07-18, 20:02 3
a bo się pieszy pcha na pasy zamiast poczekać
Zgłoś
Patryc 2025-07-18, 20:02 6
Starych ludzi to powinno się co dwa-trzy lata testować, a zaczynać już od wieku emerytalnego. Ile by ludzi mniej zginęło, gdyby starym pierdzielom uniemożliwić kierowanie pojazdem...
Zgłoś
JoSeed 2025-07-18, 20:08 34
Z zeznań świadków wynika, że po potrąceniu sprawca na chwilę wyszedł z auta, aby zobaczyć, co się stało. Następnie wrócił do pojazdu i prawdopodobnie planował odjechać z miejsca zdarzenia. Jeden ze świadków wypadku powstrzymał kierowcę przed możliwą ucieczką.

Qrwa...
Zgłoś
Websterthe1 2025-07-18, 20:12 3
agrus11 napisał/a:

skąd ta nienawiść do Polski?

Odi et amo. Nienawidzę i kocham. Czemu tak się dzieje? Nie wiem. Lecz czuję, że tak jest. I cierpię.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem