📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

1cat1jar taki tytuł jak by ten słoik był w dupie tego kota, odpalasz a tu zonk

Prymas napisał/a:
1cat1jar taki tytuł jak by ten słoik był w dupie tego kota
zupełnie nie mam pojęcia, czemu w ten sposób pomyślałeś...
Boże za co nam to robisz???? Takie parapety, które SPAM-ują tą chyba jedną z ostatnich normalnych stron w sieci powinno się pod ścianę podstawiać.

Nie ma krwi, kupy, cycków, starcia ryja - jednym słowem suchar. Piwa nie będzie.

jakie z was są betony ;D bardzo ale to bardzo zla definicja suchara. powiedzialbym wnet że reprezentujeta gimnazjalne sucharowe spoleczenstwo
piwo jest za beke w dyskusji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie