Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BigCohones 2017-12-22, 8:56 3
Totalny brak umiejętności jazdy po śliskim.
W 3/4 przypadków było auto do wyprowadzenia z poślizgu.
Ale po co lepiej depnąć hample do deski i patrzyć jak się kręci i wali we wszystko... Johny-usze driftu
Zgłoś
s................k 2017-12-22, 9:41 28
BigCohones napisał/a:

Totalny brak umiejętności jazdy po śliskim.
W 3/4 przypadków było auto do wyprowadzenia z poślizgu.
Ale po co lepiej depnąć hample do deski i patrzyć jak się kręci i wali we wszystko... Johny-usze driftu

Tylko w 3/4 ? Myślę że taki specjalista jak ty by dał radę w 100%.
Zgłoś
zwierzak30 2017-12-22, 11:20 1
Ten trzeci to chyba k🤬a specjalnie zaj🤬 w tę lampę !!!
Zgłoś
PanZorro 2017-12-22, 11:33 4
Taka zimowa rada, jesli jest w okolicach zera i dloga jest mokra, most moze byc oblodzony.
Zgłoś
nowynick 2017-12-22, 12:57 1
słabe te dzwony

Kiedyś jechałem po takim lodowisku po łuku i tu ni z tego ni z owego ściąga mnie na przeciwległy pas. Od dzwona czołowego uratował mnie tylny napęd w Polonezie - redukcja, opór w gaz i wio!
Zgłoś
janlew 2017-12-22, 13:51 1
Tam prawie każdy ma napęd na tył i automat, trochę inna bajka.
Ale u nas hamowanie lewą nogą to podstawa. Oczywiście nikogo tego nie uczą, no to i mało kto umie.
Zgłoś
1................d 2017-12-22, 14:27
janlew napisał/a:

Ale u nas hamowanie lewą nogą to podstawa. Oczywiście nikogo tego nie uczą, no to i mało kto umie.

O ja p🤬lę. Kierowca. I to taki prawdziwy. Git.

Na tamtym odcinku musi podbijać. Nie ma c🤬ja, na pewno podbija.
Zgłoś
bleblebator1 2017-12-22, 15:28 1
A u mnie na wiosce już widziałem w tym roku zlot miłośników letniego ogumienia (okolice zieleńca)

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
banerr 2017-12-22, 18:39
0:49 cmętarzysko słoni.
Zgłoś
S................n 2017-12-22, 19:15 1
A wystarczyłoby wprowadzić obowiązek jazdy na kolcach jak w cywilizowanych krajach ....
Zgłoś
AfroMan25 2017-12-22, 19:22 14
najlepsze jest to, że każdy wciśnie hamulec z wiarą że wyhamuje, zamiast umiejętnie skontrować dodając gazu, wiem bo sam tego nie umiem
Zgłoś
jjjkkkfff 2017-12-22, 21:03 1
bleblebator1 napisał/a:

A u mnie na wiosce już widziałem w tym roku zlot miłośników letniego ogumienia (okolice zieleńca)

Eee..., stary może byś tak załatwił tanie noclegi? Dziewczyna się znowu uparła żeby tam jechać ale skąpie żeby kolejny raz płacić wc🤬j za jej zachcianki...

Ps.
tak, tak pedały, wiem że tak naprawdę nie mam dziewczyny ale gówno mnie obchodzi wasze zdanie
Zgłoś
WoleMerce 2017-12-22, 21:35
Zasadnicza różnica że ich stać na to
Zgłoś
F................o 2017-12-22, 21:35
up
ja płace co roku i nie narzekam, czarna góra też jest spoko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie