oj ciężko w Zakładzie, ciężko... nie dość że człowiek garuje w bezruchu w celi to go karmią gównem jak poniżej:
Śniadanie
Obiad
Kolacja
Śniadanie
Obiad
Kolacja
Śniadanie
Obiad
Kolacja...
dodatkowo: Rakiety czyli paczki od rodziny, Zakupy własne w kantorku/sklepiku więziennym, dodatkowe diety specjalne z przepisu lekarza więziennego.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-05, 16:02
Gówno prawda. Ziomek siedzi w Tarnowie. Od wokandy czyli nieco ponad miesiąc schudł 13 kg, mówi że je tylko chleb bo reszta to takie gówno, że nawet pies by sie nie chwycił. Co nie zmienia faktu, że właśnie takie gówno powinni skazańcom serwować. To nie wczasy pod gruszą.
Jeśli jeszcze trzymasz z "gadem" i np jesteś np na P2, masz dostęp do świetlicy... To urządzasz sobie tournament'y z fifiy czy w pokera! I to wszystko, żeby nie denerwować osadzonych...
i patrz jesteś bezdomny idz do pierdla ;]
wysłać skazańców do pracy przy autostradach .......
Skąd ty na puszcze miałeś aparat nawiasem ?
darkseiger napisał/a:
Skąd ty na puszcze miałeś aparat nawiasem ?
w pierdlu teoretycznie nie możesz mieć nic więcej co stanowi regulamin...
teoretycznie
konto usunięte
2013-01-05, 16:20
@up
HAL, ty z pierdla piszesz?
Koniec Świata napisał/a:
@up
HAL, ty z pierdla piszesz?
Nie, ale jak byś chciał wiedzieć to w więzieniu można mieć dostęp do sieci. Niemożliwe? a jednak. Pozdrawiam.
konto usunięte
2013-01-05, 16:25
HAL9000/2 napisał/a:
Nie, ale jak byś chciał wiedzieć to w więzieniu można mieć dostęp do sieci. Niemożliwe? a jednak. Pozdrawiam.
Wcale mnie nie dziwi, że w pierdlu mogą mieć internet. Również pozdrawiam.
konto usunięte
2013-01-05, 16:29
konto usunięte
2013-01-05, 16:33
konto usunięte
2013-01-05, 16:33
konto usunięte
2013-01-05, 17:09
Niejeden POlski student albo emeryt chciałby taką wyżerkę.