oj ciężko w Zakładzie, ciężko... nie dość że człowiek garuje w bezruchu w celi to go karmią gównem jak poniżej:
Śniadanie
Obiad
Kolacja
Śniadanie
Obiad
Kolacja
Śniadanie
Obiad
Kolacja...
dodatkowo: Rakiety czyli paczki od rodziny, Zakupy własne w kantorku/sklepiku więziennym, dodatkowe diety specjalne z przepisu lekarza więziennego.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-05, 17:17
konto usunięte
2013-01-05, 17:19
To ma być źle? Normalne żarcie, a że mało to pech. Studenci jadają gorzej i to Ci nie-stereotypowi, co nie chleją na okragło.
Jedyny minus to taki, że jak zawsze cierpią na tym Ci co siedzą za jakieś pierdoły co normalnie mogliby dostać zawiasy albo samą grzywnę.
konto usunięte
2013-01-05, 17:19
@Ferocis
Podajesz dane najpierw o wyżywieniu, a w przypadku więzienia dajesz koszt całego utrzymania dziennego. Pomyśl że na to składa się także odpowiednie wyposażenie więzień jak i koszt utrzymania służby więziennej.
Co nie zmienia faktu, że również jestem tego samego zdania co większość użyszkodników. Skazańcy powinni całą tę kwotę odpracować. Czy to podczas odsiadki czy już po.
konto usunięte
2013-01-05, 17:23
konto usunięte
2013-01-05, 17:35
lepsze żarcie na co dzień niż u niektórych rodzin na wigilie
konto usunięte
2013-01-05, 17:35
no ciekawe czy jakbyście tam trafili to tak samo byście narzekali że za dobrze karmią -,-'
Dla autora najważniejszą wartością w życiu jest żarcie i to żeby się nażreć? To żal mi kolegi