Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
3 cięzkie dni osadzonego w ZK
Halman • 2013-01-05, 15:28
oj ciężko w Zakładzie, ciężko... nie dość że człowiek garuje w bezruchu w celi to go karmią gównem jak poniżej:

Śniadanie

Obiad

Kolacja

Śniadanie

Obiad

Kolacja

Śniadanie

Obiad

Kolacja...

dodatkowo: Rakiety czyli paczki od rodziny, Zakupy własne w kantorku/sklepiku więziennym, dodatkowe diety specjalne z przepisu lekarza więziennego.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
seattle 2013-01-05, 17:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pizkes 2013-01-05, 17:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
riczardson 2013-01-05, 17:52
Zgłoś
Wilkoo 2013-01-05, 17:52 1
Zgłoś
poik 2013-01-05, 17:59
powinni żreć suche bułki i szczury a nie takie rarytasy ludzie głodują a tu prawie Sheraton dla gw🤬cicieli, pedofil, zabójców, złodziei i nie wiadomo jeszcze jakie ścierwo
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 17:59 1
W szpitalach jest gorzej...
Zgłoś
uFo125 2013-01-05, 18:00
mam zajebisty sposób na resocjalizacje taser pała gaz trzy razy dziennie może być w innej kolejności i do tego brudna woda do picia i stary chleb do zagryzienia
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 18:05
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 18:05 1
Zgłoś
Komarzysta91 2013-01-05, 18:10
Podejrzewam ze to są zdj z ZK tarnów bo na wp byl raz pokazany jadlospis osadznonych
Zgłoś
Halman 2013-01-05, 18:10 2
Zamknę temat z swojej strony; Nie, nie garowałem, to nie moje "pamiątkowe" fotki z pierdla

Za 3000 zł niezapłaconej grzywny idzie się siedzieć na 75 dni. Państwo (czyli nas) będzie to kosztować ok. 6200 zł. Rozumujecie przesłanie tego tematu? Ten kraj toczy rak...
Zgłoś
dupeczki 2013-01-05, 18:15
ja na studiach nawet tak nie mam:(
Zgłoś
Mockba 2013-01-05, 18:17 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 18:29 3
Tak karmia w szpitalu a oni jeszcze narzekaja

Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 18:29
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem