Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
3 cięzkie dni osadzonego w ZK
Halman • 2013-01-05, 15:28
oj ciężko w Zakładzie, ciężko... nie dość że człowiek garuje w bezruchu w celi to go karmią gównem jak poniżej:

Śniadanie

Obiad

Kolacja

Śniadanie

Obiad

Kolacja

Śniadanie

Obiad

Kolacja...

dodatkowo: Rakiety czyli paczki od rodziny, Zakupy własne w kantorku/sklepiku więziennym, dodatkowe diety specjalne z przepisu lekarza więziennego.
Zgłoś
zbakt 2013-01-05, 15:30 335
wcale nie jest tak zle. jedyny bol z tego wszystkiego to to ze ja za to k🤬a place....
Zgłoś
K................a 2013-01-05, 15:31 109
K🤬a, bandyta je lepiej ode mnie.
Zgłoś
brylant1412 2013-01-05, 15:34 81
k🤬a to ja za wczasy zapłaciłem i wp🤬lalem gorzej

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
zonk 2013-01-05, 15:35 18
Było c🤬ju zachowywać się jak cywilizowany to byś nie musiał siedzieć i jeść tego. A poza tym wcale tak źle nie jest.
Zgłoś
Robajson 2013-01-05, 15:39 13
A coś ty k🤬a, kawioru i perliczek oczekiwał?
Zgłoś
c................r 2013-01-05, 15:39 47
K🤬a mać!!
To ja, zap🤬lam po 8, czasami po 10h dziennie przy maszynach i o różnorodności posiłków (zwłaszcza na obiad i to dwudaniowy) mogę pomarzyć, a tutaj k🤬a proszę... K🤬a!
Zgłoś
BongMan 2013-01-05, 15:42 53
Kumpel w szpitalu dostał pajdę suchego chleba i kostkę masła wielkości ćwiartki pudełka zapałek.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Admix 2013-01-05, 15:43 1
na zdjęciu 2 śniadania jest gruz na talerzu ?
Zgłoś
Kapral Poproszek 2013-01-05, 15:43 13
Fajnie by było gdyby taki jegomość po odsiedzeniu kary oddał to co przeżarł za kratami - odpracował, ewentualnie oddał kasę. Sporą część ludzi nie stać na 3 posiłki dziennie i pewnie woleliby w pierdlu siedzieć niż wegetować w środowisku naturalnym.
Zgłoś
c................r 2013-01-05, 15:44 2
@Admix, to salceson
Zgłoś
b................i 2013-01-05, 15:45 6
@SQT do kogo Ty piszesz? bo chyba nie myślisz, ze typ to zza krat wrzucił?
Zgłoś
adiemus36 2013-01-05, 15:45 4
K🤬a, siedzi c🤬j za karę i jeszcze ma jakieś pretensje "do jakości obsługi" ? No k🤬a, dzięki bardzo. Dawniej dostałby stary chleb i szklankę wody.
Zgłoś
Echis 2013-01-05, 15:50 61
Co wy myślicie, że autor narzeka? TO sarkazm. Więźniowie tera w mamrze to wakacje mają. Od nas siedział typ, to mówił, że fete walił częściej niż na wolności, a i telewizor z PSX'em miał. Pozostaje napaść na jakiś kurewski bank, zakopać hajs, iść na wczasy do kicia na pare lat, wyjść grubszym o 20 kilo, odkopać hajs i MIEĆ WYJ🤬E.

podpis użytkownika

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
c................w 2013-01-05, 15:53 8
kiedy byłem w szpitalu, na kolację dostawałem 3 kromki bez masła i pół gównianej kiełbasy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie