Z tego wszystkiego co zrozumiałem wnioskuję że laska wery r🤬able

Sie kiedys z kuzynem starszym zalozylem ze sam sobie tak zrobie z jajkiem. Wygralem lupe

a już myślałem, że tak tanio bierze do buzi z bilami
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
kevin171 napisał/a:
Pisze się w dupeSie kiedys z kuzynem starszym zalozylem ze sam sobie tak zrobie z jajkiem. Wygralem lupe
![]()

podpis użytkownika
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."

onion napisał/a:
haha, ale sprankowali tę pazerną szmatę
![]()
Co k🤬a zrobili? Masz w domu taką dużą półkę z książkami? No idź, poszukaj. Jest szansa, że rodzice mają jakiś słownik. Wyłącz kompa, siądź na karnym k🤬a jeżyku i poczytaj. Idź gdzie raki zimują, pieprz rośnie i jeszcze dalej. Wróć jak zaczniesz normalnie mówić.

anna496, nie zesraj się tępa p🤬do XD och przepraszam, językowa purystko. mój cel został osiągnięty, uwielbiam pluskać się w pyszności bólu dupy wszechwiedzących i wszechstronnie wykształconych internetowych strażników naszego pięknego języka. miłego weekendu (ups, znów obca naleciałość) i bez odbioru

Są cycki jest piwo!
Marsz. Józef Piłsudski
podpis użytkownika
Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun który błyska, a gdy zajdzie potrzeba - uderzy.Marsz. Józef Piłsudski