Ten pop🤬lony gość nie jest godzien na miano myśliwego. Podsypywał jedzenia, i czekał ,aż zwierzę zacznie jeść by móc sobie strzelać. Pfuuu w taka nędzną p🤬dę a nie myśliwego.
K🤬a, co niektórzy nie rozumieja o co chodzi w polowaniu. Zaczajasz sie żeby zabić zwierzaka. Masz to zrobić skutecznie i tyle. Szanse nie maja byc równe, bo to nie arena i nie walka o życie na pięści z niedźwiedziem. Poluje sie na zwierzęta na które jest sezon i nie zabija sie zagrożonych. Pozdro dla typa ktory chce strzelać do tygrysa... A łuk? no k🤬a... bron pierwszych zaawansowanych myśliwych, podstawowa broń dalekiego zasięgu. Spróbujcie biegać za jakimś zwierzakiem z łukiem i trafić. Zawsze jakieś c🤬ki sie znajdą w obronie zwierząt, ale mieso na obiad to wp🤬lają wszyscy.
Za polowanie przy ustawionym paśniku i strzelanie zza ustawionej siatki do jedzących zwierzą - wielki czarny c🤬j im w dupę. Małe penisy i tyle, wielcy zabójcy xD
Baphomet,
A Ty to chyba w dupie byłeś i gówno widziałeś, mówiąc jak to się znasz na polowaniu. To bardziej podchodzi pod kłusownictwo. Daj Ci w mordę zajebię jak będziesz coś jadł, albo starą Ci zajebie jakbyś miałbyć karmiony z cyca. Cwaniak j🤬y
A Ty to chyba w dupie byłeś i gówno widziałeś, mówiąc jak to się znasz na polowaniu. To bardziej podchodzi pod kłusownictwo. Daj Ci w mordę zajebię jak będziesz coś jadł, albo starą Ci zajebie jakbyś miałbyć karmiony z cyca. Cwaniak j🤬y
150 strzałów i żadnego Headshota? Przecież nie wezmą go do żadnego klanu!! Będzie musiał sobie z botami na singlu grać

do tych wszystkich co mówią biedne zwierzątka teraz weź k🤬a spójrz na jakim jesteś portalu tyle

petru23 napisał/a:
Jak Tobie imponuje strzelanie do zwierząt, to naprawdę powinieneś się leczyć.strzelanie z ukrycia, najcześciej z jakiegoś drzewa do nic niespodziewającego sie zwierza. I na dodatek do sarny lub dzika... no k🤬a jestem pełen podziwu. Zaimponował mi.

Nudne w c🤬j. Czytałem Igrzyska Śmierci więc jestem ekspertem.
stifcio napisał/a:
Baphomet,
uhuuhuu, musialo zabolec skoro zdybyles sie na czwarego posta przez ponad 2 lata na forum. Bingo!
Baphomet,
Hahaha. Niekoniecznie zabolało, tylko wyskakuje człowieczek złota rączka co zna się na wszystkim. Ciekawe czy byłeś kiedykolwiek na jakimś polowaniu. Pewnie tak, na psy
Hahaha. Niekoniecznie zabolało, tylko wyskakuje człowieczek złota rączka co zna się na wszystkim. Ciekawe czy byłeś kiedykolwiek na jakimś polowaniu. Pewnie tak, na psy

Na jednej trzeciej tych ujęć strzelano do zwierząt podchodzących do paśnika. To nie jest łowiectwo tylko sk🤬ysyństwo.