Podeślijcie to jakiejś grupie wegańskiej na Facebooku. Mnie już pobanowali :C
strzelanie z ukrycia, najcześciej z jakiegoś drzewa do nic niespodziewającego sie zwierza. I na dodatek do sarny lub dzika... no k🤬a jestem pełen podziwu. Zaimponował mi.
Hejter gona hejt
podpis użytkownika
Czytaj poezję , czytaj oczy nie wypadną.

petru23 napisał/a:
strzelanie z ukrycia, najcześciej z jakiegoś drzewa do nic niespodziewającego sie zwierza. I na dodatek do sarny lub dzika... no k🤬a jestem pełen podziwu. Zaimponował mi.
a co Ty białowłosa jesteś że Ci imponować ma?
@up
A to tylko tępej k🤬ie mozna zaimponować?
Zaimponowałby mi jakby nak🤬iał do niedźwiedzi czy innych tygrysów. Mógł się k🤬a na gołębie zaczaić lub kaczki jakies...
Zaimponowałby mi jakby nak🤬iał do niedźwiedzi czy innych tygrysów. Mógł się k🤬a na gołębie zaczaić lub kaczki jakies...
petru23 napisał/a:
@up
Uważaj o co prosisz, lind niedźwiedź
podpis użytkownika
Czytaj poezję , czytaj oczy nie wypadną.

cel serce - minimum cierpienia
strzał z łuku +1000 do skilla
takie polowanie bez śrutówki to ja rozumiem - każdy baran by z moździerza upolował
strzał z łuku +1000 do skilla
takie polowanie bez śrutówki to ja rozumiem - każdy baran by z moździerza upolował
@celasty
ale przez chore psychicznie k🤬y w Polsce takie polowanie jest zakazane.
ale przez chore psychicznie k🤬y w Polsce takie polowanie jest zakazane.

jak widzę takie filmiki ,,, jedyna moja myśl
że autor ma coś nie tak z głową i chętnie jemu przydałby się taki strzał jak nie z broni to z liścia

petru23 napisał/a:
No k🤬a. Chyba na tym polega polowanie?
podpis użytkownika
Niech się prostuje nieszczęść splotI niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.