Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Hellski 2014-03-01, 22:56 25
Polska przyłączyła się do I wojny światowej jako pierwsza? To jakiś nowy rodzaj ironii?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 23:06 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
patryk487 2014-03-01, 23:11 2
PIERSI - System (Official Video 2014)

kawałek idealnie opisuje sytuację
ps. niech ktoś doda video
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 23:15 3
@Płeć patryk487:
Jakoś tak gruzem zalatuje....
Zgłoś
Beszczel 2014-03-01, 23:15
Przepraszam mój błąd powinno być drugiej a nie pierwszej
Zgłoś
pawelbrodnica 2014-03-01, 23:20 87
Wklejam ciekawy tekst na temat naszego wojska, wrazie te bzdurne wiadomosci okazaly sie prawdziwe
Uwaga dlugi tekst takze bez spinania

W czasie świąt porozmawiałem sobie z żołnierzem jednostek specjalnych. Człowiek w 100% wiarygodny, odważny, do tego prawdziwy patriota, znany mi od dziecka, bo wychowaliśmy się razem. Zapytałem go jak oni, tam w wojsku wśród najdzielniejszych z dzielnych podchodzą do rosyjskiego zagrożenia i co planują w razie "W", jakie są nastroje.
Nie na poziomie oficjalnych planów, ale na poziomie żołnierskich "po godzinach przy wódce".
Myślicie zapewne, że mamy jakiś sztab dowodzenia, jakieś plany, jakieś wojsko niby też jest.
A więc powiem Wam, o czym między sobą rozmawiają komandosi.
Gdyby zaatakowała Rosja, duża częśc prawdopodobnie oleje dowództwo i od razu pójdzie w las organizowac partyzantkę.

Żołnierze dobrze wiedzą, że potencjał naszego wojska uniemożliwia postawienie się jakiemukolwiek agresorowi. Do tego często nienawidzą dużej części swojego dowództwa, o sowieckiej mentalności, horyzontach betonu, czasem wręcz uczulonego na przejawy patriotyzmu.
Jeżeli chodzi o niekomandosów, czyli zwykłe wojska zawodowe - duża częśc po prostu zdezerteruje, lub będzie się poddawała, wiedząc, że nie ma szans na zwycięstwo.

Takie są nastroje, przynajmniej w jednostce kolegi. Najdzielniejsi pójdą w las zbroic cywilnych patriotów i organizowac zasadzki.
Tak to wygląda.

@facebook/gownoprawda
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 23:32 17
Co ty chlopcze piszesz ze Polska sie jako pierwsza przylaczyla do II wojny. To niemcy zaczeli wojno i to oni zadecydowali ze jako pierwsza zostanie zaatakowana Polska.
Prowokacja ci sie udala, ale prosze cie lepiej idz na manifestacje pedalow a nie denerwoj sadoli.
Zgłoś
Sqitl 2014-03-01, 23:37 28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LubięMargarynę 2014-03-01, 23:37 41
Nie potrafie brac Bronka na powaznie, nawet jak mowi o waznych kwestiach, to zdjecie jest po prostu przezabawne.
Zgłoś
peniseusz 2014-03-01, 23:48 2
zdaje mi się że ruscy się tym razem zdziwią
podobno japońce już się szykują do odzyskania kuryli
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 23:51 1
@awelbrodnica wracaj już z tej przepustki do tego psychiatryka tam przynajmniej znów będziesz napoleonem
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 23:55 1
Ale ja mam tylko pistolet na gaz:(
Zgłoś
zonk 2014-03-01, 23:56
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-02, 0:32 15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem