Tak jak patrzyłem na ten odc. to nawet Just5 to mniejsza wiocha niż teraz niektóre gówna serwowane w radiu i telewizji... aż się serce kraje
Ech, każda sobota i to oczekiwanie na... nowości
Zawsze lubiłem, jak było ich jak najwięcej.

Tydzień w tydzień przed mszą o 15 się słuchało 30 ton. Piwerko za wehikuł czasu.
Pamiętam jak oglądałem zawsze 30 ton czekając na to, żeby obejrzeć teledysk jakiejś piosenki co mi się podobała, do tej pory nie rozumiem po co to robiłem, jak to leciało 5 sekund xD

Hehe, stała pozycja kiedyś oglądana wręcz z namaszczeniem. A Bartosiewicz t pierwsza dama polskiego rocka, wróciła w końcu czy nie?
czekalem zawsze kto w tym tyg jest numerem jeden w tej top liscie

Dobry odcinek. Tyle kultowych polskich piosenek, nie pamiętałem że to wszystko w jednym czasie było
podpis użytkownika
"JP" to orientacja seksualna j=jestem p=pedałem
Mój boże, ten program naprawdę był emitowany już 15 lat temu? Mam wrażenie jakbym go oglądał nie dalej jak rok temu. Jak ten czas zap🤬la...
K🤬unia, ależ jestem już stary
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Program był emitowany bodajże w piątki a po nim był nadawany WC Kwadrans z Wojciechem Cejrowskim (chyba, że źle pamiętam). Dałbym wiele żeby cofnąc się w czasie...ehhhh
Ok. To teraz wrocmy na obecne "polskie" listy. Same zagraniczne popy i disco,ktore gdyby przetłumaczyc na polski język,nie rozniły by sie,a moze i przebijały swoją głupotą najbardziej zenujące polskie kawałki. Lata 90-te jednak miło powspominać.