👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

FrasQs napisał/a:
Pamiętam ten program,Sobota bodajże 13:00 godzina, TVP 2.
A nie przypadkiem niedziela ?

Wklejcie ten gif z Bartoszewskim bo nie chce mi się szukać.

E tam takie pitolenie, wstęp do programu "Morze" to było to!

wygrałam kiedyś płytę CD w "30 ton..", ale nigdy do nie mnie dotarła
zapamiętam to do końca życia chociaż miałam wtedy 11 lat

Ja pierdylę, 10 dni wcześniej miałem 16te urodziny i ostro planowałem wyjazd na swój pierwszy w życiu Woodstock (byłęm!)... ale masakra...

A ja miałem wtedy lat 13. Łezka się w oku kręci. Pamiętacie programy takie jak SONDA lub LALAMIDO NOCĄ?

no ja bylem troche mlodszy ale pamietam ze ogladalem 30 ton i zawsze się jarałem jak pochodnia, nie mialem zadnej cyfry, kablówki, a co za tym idzie mtv(wtedy jeszcze nadawało muzyke, przynajmniej na poczatku XX wieku bo od tamtej pory z przerwami ogladalem mtv) pamietam również jak u schyłku program prowadził Michał Figurski przez jakiś czas a następnie emitowali go co 2 tygodnie i wkońcu padło wszystko :/
ten kto to wrzucił dostaje odemnie najbardziej zasłużone PIWO na sadolu!!
ten kto to wrzucił dostaje odemnie najbardziej zasłużone PIWO na sadolu!!

Dzieki za przypomnienie dziecinstwa ale rodzynki typu paf DADY albo moje ulubione ant and DIK rozwalaja na lopatki;p

Najwyższe miejsca z list przebojów:
Backstreet Boys - Jelenia Góra... Jaki wstyd...
Backstreet Boys - Jelenia Góra... Jaki wstyd...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie