Dosyć delikatnie opisane i opowiedziane. Mogło by być mocniej, ale i tak warte zainteresowania.
Nie widziałem tego nigdzie więc dodałem.
jak widzę egzekucje islamskich bojowników (pustynnych śmierdzieli) to ten film oszukuje
myślałem że jakiś filmik z ISIL czy coś będzie
R................x
2014-10-30, 16:17
i tak to jest c🤬j przy tym co zafundowalbym na wiejskiej
J................z
2014-10-30, 18:18
Kurna dałem piwo zanim zobaczyłem logo onetu na końcu
p................e
2014-10-30, 19:42
Egzekucja to egzekucja. Jak pocierpi to dobrze. Czy morderca morduje ''humanitarnie''?
S................s
2014-10-31, 21:49
@upup
Nie trać głowy... Nic strasznego, ludzie są omylni.
Zabrakło egekucji piłą motorową, gangsterów narkotykowych z meksyku, czy z kądś tam
psense napisał/a:
Egzekucja to egzekucja. Jak pocierpi to dobrze. Czy morderca morduje ''humanitarnie''?
To samo miałem napisać. Kara powinna być karą i przestrogą dla innych. Nie bez kozery w średniowieczu wywlekano dziadów przed publikę i tam pokazywano, co grozi za c🤬jowe zachowanie. I wilk syty i owca cała
To ma być okrutne ? Śmierć w ciągu kilku sekund czy nawet minut?? okrutne to k🤬a jest jak ludzie umierają z głodu przez kilka tygodni uwięzieni w jakichś lochach albo przysypani ziemią jak ci górnicy, albo jak są torturowani przez wiele godzin. Taka śmierć od ścięcia jaka niby jest na pierwszym miejscu to kilka sekund ^ ^ Myślę że każdy by się taką zadowolił...
w................3
2014-11-01, 0:19
W USiA był facet który urodził się z pewną dysfunkcją- nie posiadał uczuć, podobno lubił związywać ludzi w jaskini i patrzeć jak całą noc zjadały ich szczury.
I c🤬j im w dupe kazdy z nich (moze za wyjatkiem 1 ofiary) powinien konac w meczarniach wiec wszystko bylo ok.
ûp chodzi Ci o Ryśka Kuklińskiego który pracował dla mafii? O ile dobrze pamiętam sk🤬iel wpieprzał pizzę podczas ćwiartowania zwłok.