m................s
2013-12-09, 14:13
jest snieg to przednionapedowki moga wreszcie driftowac
Zima znowu zaskoczyła drogowców

nawet czteropędy nie dają rady
m................8
2013-12-09, 15:05
połowa tych rajdowców wchodzi w ten zakręt z ciągl wciśnientym hamulcem, więc wcale się nie dzwie że rzuca nimi jak gównem w trawie. Chyba, że się myle to poproszę o opinie jakiegoś speca
jest zima jest slisko ja p🤬le ....
nic ciekawego na tym filmiku nie ma

nawet jednego porządnego p🤬lnięcia strata czasu
r................o
2013-12-09, 18:00
Ale rajdowce od 7 boleści... Ja jakimś super specem nie jestem, ale tylko kilku z nich probowało wyjść jakoś z poślizgu, reszta do samego końca trzymała wcisnięty hamulec, to jak mieli wyjść z poślizgu? redukcja biegu kontra kierownica i gaz to podstawa a nie wcisniety hamulec
rojo napisał/a:
Ale rajdowce od 7 boleści... Ja jakimś super specem nie jestem, ale tylko kilku z nich probowało wyjść jakoś z poślizgu, reszta do samego końca trzymała wcisnięty hamulec, to jak mieli wyjść z poślizgu? redukcja biegu kontra kierownica i gaz to podstawa a nie wcisniety hamulec
w sumie masz rację w którą część Collina grałeś??
Od dawna wiadomo że Rajd Barbórka to rajd amatorski więc czego się spodziewaliście?
Piękne, suty mi stwardniały!
F................n
2013-12-09, 23:31
Ten w 3:24 to w ogóle się zagapił.
K🤬a co jest przecież codziennie takie zakręty kolejką z węglem biorą i jej bokiem nie stawia?
rojo napisał/a:
jak ty byś miał do wyboru próbować wyjść z poślizgu albo rozj🤬 rajdówkę, która jaka by niebyła trochę kosztuje, w amatorskim rajdzie to byś ryzykował ?
k................n
2013-12-10, 21:41
nieźle zap🤬lają w tym śniegu