📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

pinkie222 napisał/a:
up
Gotujesz folię?
Pomiędzy stwierdzeniem "folii używam do gotowania", a "gotuję folię" chyba jest różnica. Jeżeli jej nie dostrzegasz to przykro mi. A jeżeli nie wiesz, że można używać folii do gotowana to podejrzyj czasami mamę jak coś w kuchni robi. Podpowiem, nie tylko zawija ci nią kanapki do szkoły.
bit123 napisał/a:
Współczuje Ci.
Czemu w cytacie dopisujesz coś czego nie napisałem? Bawisz się w TVN?

Nie dość że nie lubię 5 sposobów na, to tu jeszcze tu jest marna podróba tego.
Gdybyś nie miał dykcji 15 latka i maniery prezentera mango tv, wszystko byłoby ok.
Takie ciekawostki są fajne, ale w tej formie, bardziej irytują, niż ciekawią.
Takie ciekawostki są fajne, ale w tej formie, bardziej irytują, niż ciekawią.

@bit123
Pocisk elegancki, do TVN'ów Cię porównują... ja bym usunął konto, bo nawet jak jadą po starej, to tak nie boli. Bit123 aka Durczok, pisjoł
Pocisk elegancki, do TVN'ów Cię porównują... ja bym usunął konto, bo nawet jak jadą po starej, to tak nie boli. Bit123 aka Durczok, pisjoł
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie