👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

angole to oficialnie najgłupszy naród na świecie i najbrudniejszy w UE, wyprzedzili hamburgerów.
Żeby Szwedka się puściła - trzeba dużo jasnego alkoholu (wódka)
Żeby Angielka się puściła - trzeba dużo ciemnego alkoholu (piwo)
Żeby Polka się puściła - wystarczy ktoś ciemnoskóry
Żeby Angielka się puściła - trzeba dużo ciemnego alkoholu (piwo)
Żeby Polka się puściła - wystarczy ktoś ciemnoskóry

Podoba mi się prowadząca!
Mógłbym ją upić i trzymać gdy będzie sikać.
Mógłbym ją upić i trzymać gdy będzie sikać.

Puszczalsie k🤬y to nie kobiety, od zawsze będę to powtarzał.
sfora.pl/swiat/Wziela-24-penisy-do-ust-w-2-min-Wygrala-wino-za-3-euro-18-a69525 Bez komantarza [Link 18+]
takie czasy ... dać babie się naj🤬 albo naćpać i można robić co się chce

11:00 - 12:00 - coś dla przeciwników legalizacji
25:40 - 28:50 - coś dla feministek
...w zasadzie bezpośrednio dalej też

25:40 - 28:50 - coś dla feministek

...w zasadzie bezpośrednio dalej też

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie