📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sikorski właśnie udowodnił że pochodzi ze świata równoległego.

A wiesz co to sarkazm ?
No przecież wiadomo że to jest wycięte z kontekstu...
No przecież wiadomo że to jest wycięte z kontekstu...
Ojej, jakie podłe i nikczemne wycinanie z kontekstu słów świętego człowieka w świętej stacji. Popłaczcie się, POpaprańcy.

Dajcie całość bo słowa są na pewno wycięte z kontekstu. Co nie zmienia dla mnie faktu, że Sikorski jest złym ministrem i czasem nie wiem w czyim on naprawdę interesie działa USA, Niemiec, Izraela czy Ukrainy bo podsycanie konfliktu na Ukrainie nie służy na pewno Polsce.

Nie lubię tego typka ale taka manipulacja obraza inteligencje nawet średnio mądrych ludzi.
Różnica między zwolennikami RN czy Korwina a obecnego układu jest taka, że nie łykają takich montaży na poziomie upośledzonego 12 latka i się nimi nie podniecają.
A może powinniśmy bo to chyba jedyny sposób objęcia władzy w tym ustroju dla debili.
A może powinniśmy bo to chyba jedyny sposób objęcia władzy w tym ustroju dla debili.

Przecież on to powiedział z ironią nawiązując do dzisiejszej agresji Rosji na Ukrainę, właśnie pod pozorem opieki nad mniejszością rosyjską na terytorium Ukrainy.,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie