W Lubawie (Warmińsko-Mazurskie) 8-letni chłopiec jadąc klasyczną hulajnogą wjechał z dużą prędkością na przejście dla pieszych w wyniku czego nie udało mu się wyhamować i uderzył w bok BMW które chwilę wcześniej ruszyło i wjechało już na pasy po przepuszczeniu pieszego. Chłopiec z poważnym urazem nogi został przetransportowany do szpitala. Policjanci przekazali sprawę do sądu rodzinnego i nieletnich który rozstrzygnie sprawę tego wypadku.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:36
U hindusów mają lepsze nagrania, to wygląda jak 100 razy przegrywana taśma vhs z wesela wójka jurka.
teraz tatuś z mamusią powinni pokryć koszty remontu bmw szkoda że to nie bentley
ja bym się sprzeczała, dzieciak na hulajnodze to dalej pieszy, uderzył w przód samochodu, dobry prawnik i to kierowca będzie bulił ciężkie odszkodowanie dzieciakowi
Nome napisał/a:
ja bym się sprzeczała, dzieciak na hulajnodze to dalej pieszy, uderzył w przód samochodu, dobry prawnik i to kierowca będzie bulił ciężkie odszkodowanie dzieciakowi
Poniżej 10 roku może jechać pod opieką rodzica, do tego typowe wtargnięcie na jezdnię. Więc jak nie ma OC na bąbelka to rachunek za naprawy spada na rodziców.
Arathnmor napisał/a:
Poniżej 10 roku może jechać pod opieką rodzica, do tego typowe wtargnięcie na jezdnię. Więc jak nie ma OC na bąbelka to rachunek za naprawy spada na rodziców.
to nie rower, ani hulajnoga elektryczna, to raz, i nie wtargnął to dwa, nie poruszał się z prędkością światła, uderzenie nastąpiło na środku jezdni, no ale pewnie sąd się będzie wypowiadać
mun66 napisał/a:
rodzice popłyną,
wystarczy że mieli oc w życiu prywatnym
Nome napisał/a:
Po pierwsze, polecam okulistę, po drugie zapoznanie się z kodesem ruchu drogowego, a dopiero pózniej wypowiadanie się. Zawsze takie tępe dzidy się sprzeczają, a później zdziwione, że przegrywają w sądach i muszą ponosić koszty procesu xD powinno się was jeszcze kijami obijać za zawracanie dupy poważnym ludziom...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie