Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-04-14, 21:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Baro 2014-04-14, 23:00
maksymilian45 napisał/a:

Komentarz prostacki tak samo jak prostak który go napisał.

Chociaż raz słyszałeś oryginał?
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-14, 23:09
''Komentarz prostacki tak samo jak prostak który go napisał.'' ale on ma ponad 50 piw a twój tylko 12...
Zgłoś
mlnz6z 2014-04-14, 23:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
filipczax_ck 2014-04-15, 2:08 1
taka mała a już myśli o gang bangu :zagubiony:
Zgłoś
Reginald911 2014-04-15, 11:13
Talent do jednej piosenki,w następnym programie dadzą jej trudniejsza piosenkę i gówno pokaże,podobnie było z niejaką dziewczynką która zaśpiewała pewną piosenkę Niemena
Zgłoś
kondziovsky 2014-04-15, 14:09
Zgłoś
terrrapeuta 2014-04-15, 15:11
gang bang
Zgłoś
szturmtruper 2014-04-15, 17:55
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-15, 18:07
szturmtruper napisał/a:

Nie, to nie jest pierdoła, to jest podstawowa rzecz, aby takie rzeczy wytykać, niech się dzieci uczą.

Skoro utwór został wykorzystany w filmie "Kill Bill" to jest "piosenką z Kill Billa". Nigdzie zresztą nie pisałem, że utwór powstał w 2003 gdy Quentin zabawiał się z Umą swoją kataną, tylko podałem krótką informację w tytule. Tak aby ludzie się wiedzieli czego się spodziewać po odpaleniu play'era. Czego tu nie rozumiecie?
Zgłoś
szturmtruper 2014-04-15, 18:19
Ja rozumiem wszystko: nie masz pojęcia o muzyce.

Widzisz, to nie jest wielka sprawa, że ci się pomyliło. Jesteś po prostu wychowany na popkulturze, płytkim jej odbiorze, bez wnikania w cokolwiek. To nie twoja wina w sumie, tak wygląda świat. Ludzie, którzy wnikają, wybijają się ponad przeciętność, reszta pozostaje szara i nijaka.

Dlatego też powinieneś z szacunkiem posypać głowę popiołem, uradować się, że poznałeś prawdę i dostałeś zachętę do własnych eksploracji podobnych kwestii w przyszłości, zamiast się w idiotyczny sposób bronić. Bo bronisz bylejakości.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-15, 18:35
szturmtruper napisał/a:

Ja rozumiem wszystko: nie masz pojęcia o muzyce.

Wiesz czym się różnimy? Nie wiedzą muzyczną (bo ją trudno zweryfikować siedząc na drugim końcu łącza). Różni nas to, że ja podchodzę poważnie do rozmówców i nie silę się na cynizm jak złakniony wirtualnych piw lub leczący kompleksy kretyn.

Wyjaśniłem dlaczego założyłem taki a nie inny temat, a jeśli mimo wszystko próbujesz mi dowalić to jesteś po prostu przykrym błaznem.
Nie będę nawet pisał, że znałem wersję Nancy Sinatry zanim jeszcze pomaszerowałem do kina na "Kill Billa" bo i tak w to nie uwierzysz. Na dalszy twój spam w tym temacie pozwolę sobie nie odpowiadać - wart tego nie jesteś.
Zgłoś
szturmtruper 2014-04-15, 18:41
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-15, 18:58
szturmtruper napisał/a:

Broń się dalej, jesteś byle jaki, papatki.

To jest właśnie taktyka wszystkich niedowartościowanych użytkowników sieci- bezpodstawnie na kogoś naskoczyć, wywyższyć się kosztem zaatakowanej osoby i na końcu dać dyla. Miałeś o mnie wyrobioną opinię zanim jeszcze przystąpiłeś do tej parodii dyskusji.

Teraz zapewne przeczesujesz portal w poszukiwaniu innego "byle jakiego" użytkownika którego krytyka pozwoli ci podwyższyć swoją samoocenę. Jeśli rzeczywiście masz te 41 lat, to z nas dwóch właśnie ty wydajesz się bardziej byle jaki.
"Papatki".
Zgłoś
słodka_pusia 2014-04-15, 19:33 1
Kurde, byłam w te wakacje w szpitalu 2 tygodnie na dziecięcym i zrozumiałam czemu tyle pedofilii dookoła
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem