👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziś w klubie bedzie bęg!
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
a to jest pudelek czy jakiś inny gówniany portal czy sadistic bo już nie wiem?

PRzez chwilę sobie myślę - Czy to Sadistic.pl ? ... Ładna piosenka, krwi nie ma... Szału sadola nie ma...
.
.
.
.
.
.
Ale po chwili do mnie dotarło. Faktycznie ładna chociaż trochę już stara nie uważacie?
.
.
.
.
.
.
Ale po chwili do mnie dotarło. Faktycznie ładna chociaż trochę już stara nie uważacie?
Up jestes zalosny... nawet nie smieszne.
aaaaaaaaaaa co do Bang Bang to jak widze takie cos to krw mnie zalewa
aaaaaaaaaaa co do Bang Bang to jak widze takie cos to krw mnie zalewa

zoob3r3k napisał/a:
a to jest pudelek czy jakiś inny gówniany portal czy sadistic bo już nie wiem?
Sądząc po tym co sam wrzucasz - pewnie jakiś gówniany portal.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie