Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gifowy 2014-04-15, 23:06 1
marchewowa napisał/a:

Kurde, byłam w te wakacje w szpitalu 2 tygodnie na dziecięcym i zrozumiałam czemu tyle pedofilii dookoła

Dałem Ci piwo, bo nie miałaś żadnego i tak jakoś zmiękło mi serce.
Zgłoś
szturmtruper 2014-04-16, 14:35
Ekspertem napisał/a:

To jest właśnie taktyka wszystkich niedowartościowanych użytkowników sieci- bezpodstawnie na kogoś naskoczyć, wywyższyć się kosztem zaatakowanej osoby i na końcu dać dyla. Miałeś o mnie wyrobioną opinię zanim jeszcze przystąpiłeś do tej parodii dyskusji.

Teraz zapewne przeczesujesz portal w poszukiwaniu innego "byle jakiego" użytkownika którego krytyka pozwoli ci podwyższyć swoją samoocenę. Jeśli rzeczywiście masz te 41 lat, to z nas dwóch właśnie ty wydajesz się bardziej byle jaki.
"Papatki".

Typie, nie stosuję żadnych taktyk. Raczej ty obnażasz swoje niedowartościowanie, pieniąc się, bo parę osób BARDZO SŁUSZNIE zwróciło ci uwagę. W kulturalny sposób.

Dopóki nie zacząłeś się zachowywać jak ostatni dupek i tłumaczyć się w beznajdziejnie idiotyczny sposób, nie miałem o tobie żadnego zdania. A teraz wiem, że jesteś po prostu byle jaki, jak 95% tego społeczeństwa. Nie umiesz się przyznać do błędu.

Tak bardzo cię boli dupa, że nie potrafisz nawet zakończyć w momencie, w którym to zadeklarowałeś. Więc już nie wystawiaj się na dalsze kpiny z mojej strony i zrób tak, jak obiecałeś, bądź mężczyzną.

Ja przyznaję: nie cierpię takich postaw, jak twoja, i będę je tępił, kiedy tylko przyjdzie mi na to ochota. Nikt tego nie robi, dlatego mamy społeczeństwo idiotów w Polsce i w sumie nie tylko w Polsce.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-16, 20:18 1
szturmtruper napisał/a:

Typie, nie stosuję żadnych taktyk. Raczej ty obnażasz swoje niedowartościowanie, pieniąc się, bo parę osób BARDZO SŁUSZNIE zwróciło ci uwagę. W kulturalny sposób.

Stosujesz, bo odpowiedź, którą kulturalnie udzieliłem uznałeś za tłumaczenia i pozwoliłeś sobie w bezczelny sposób na ocenę mojej osoby. Kolejna moja odpowiedź była przez to mocniejsza. Taka prosta zależność: twoja buta - moje poirytowanie.

szturmtruper napisał/a:

A teraz wiem, że jesteś po prostu byle jaki, jak 95% tego społeczeństwa. Nie umiesz się przyznać do błędu.

Czyli teraz dopiero uznałeś że jestem "byle jaki"? Mam przytoczyć treść twojej wcześniejszej wypowiedzi?

szturmtruper napisał/a:

Tak bardzo cię boli dupa, że nie potrafisz nawet zakończyć w momencie, w którym to zadeklarowałeś. Więc już nie wystawiaj się na dalsze kpiny z mojej strony i zrób tak, jak obiecałeś, bądź mężczyzną.

Tak, boli mnie dupa bo trafiłem na bezczelnego osobnika który ma się za lepszego choć nie ma ku temu podstaw.

szturmtruper napisał/a:

Ja przyznaję: nie cierpię takich postaw, jak twoja, i będę je tępił, kiedy tylko przyjdzie mi na to ochota. Nikt tego nie robi, dlatego mamy społeczeństwo idiotów w Polsce i w sumie nie tylko w Polsce.

Jakich postaw nie cierpisz? Napisałem prawdę, utwór znałem od kilkunastu lat, ale ty masz mnie, moje słowa i prawdę, która się za nimi kryje w dupie. A w dupie to wszystko masz, boś narcyz pieprzony i kolejnym postem tylko to pokazujesz.

Uważasz że społeczeństwo polskie składa się w 95% z idiotów i od razu zakładasz, że zaliczasz się do tych pozostałych (w domyśle - bardziej rozgarniętych) 5%. Oczywiście mnie również zaliczasz do idiotów i roisz sobie że coś tutaj tępisz.

O czym to świadczy? O gotowości do dialogu i chęci dociekania prawdy? Nie! Kompleksy jeno leczysz.
Możesz leczyć - i zapewne leczył będziesz- dalej ale już bez mojego aktywnego udziału.
Zgłoś
szturmtruper 2014-04-17, 16:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem