👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Taka prawda - rewolucje głoszą c🤬ki wilgotniejące na sam widok Jasona Stathama i innych bohaterów kina akcji. Nocne polucje o wielkiej rozp🤬usze a w dzień? "Jeszcze kiedyś dowale Tomkowi z 6C! Jeszcze tylko kilka lat..."

Co za ból dupy lewaków, spinacie się jakbym wam matkę obraził ale pewnie już przebieracie nóżkami widząc jak lewacy tracą w POlsce na poparciu a zyskuje PIS oraz KNP z Ruchem Narodowym które niedługo przejmie władzę i przepędzi was tam gdzie wasze miejsce albo zlikwiduje problem ludzi takich jak wy których życie ogranicza się do produkcji CO2 z pierdów definitywnie.
Znak Orła - Honor
I
Za tym głosem który krzyczy w imię chwały !
Dziś idziemy by zdobywać tamte ziemie,
które kiedyś obce ręce nam zabrały,
które pamiętają czasy naszej siły !
Ref:
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nas !
Mieczem i Tarczą weźmiemy to co było nasze od lat !
Znów pójdziemy pokazać światy na co nas stać !
Nasza Wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak !
II
Za tym głosem, duchem walki i odwagi !
W górę sztandar z orłem białym uniesiemy !
Nadszedł czas by znów przypomnieć dawne rany,
nadszedł w końcu czas by spłacić długi ziemi !
Ref:
x2
Znak Orła - Honor
I
Za tym głosem który krzyczy w imię chwały !
Dziś idziemy by zdobywać tamte ziemie,
które kiedyś obce ręce nam zabrały,
które pamiętają czasy naszej siły !
Ref:
II
Za tym głosem, duchem walki i odwagi !
W górę sztandar z orłem białym uniesiemy !
Nadszedł czas by znów przypomnieć dawne rany,
nadszedł w końcu czas by spłacić długi ziemi !
Ref:
x2

Lewactwo ma to do siebie że ich dupa nie boli w przeciwieństwie do prawaczków - molestowali ich w dzieciństwie to ich głównym zainteresowaniem jest kto z kim się bzyka

@imie_jego_44 nie zeby cvos ale "lewacy" nie nawoluja do nie robiania rewolucji. Ruch Narodowy jest lewacki jak PiS(uar). KNP nigdy nic nie wygra bo on jak juz robi za "opozycja" a nie chcacego wladzy. Politycy maja gowno do gadania bo wladze trzymaja sluzby specialne(Komorowski podobno trzymal z WSI) tak jak w USA( Bush wspolpracowal z CIA) a Putin( byle kgb, byly szef fsb i typowal bym go jako nieoficjalnego szefas FSB bo zwykle oficjani szefowie takich sluzb nie zostaja zamordowani od tak). To moze wyjasniac obecnosc seryjnego samobojcy. Ta rewolucja mozecie sie podetrzec bo nie wazne kto bd u wladzy to zawita u niego paru smutnych panow w garniturach i po problemie. c:

PogromcaDziewic, z rozpędu napisałem Witkacy bo przed chwilą o nim film oglądałem
Dzięki za uwagę :*

DUST DEVIL napisał/a:
PogromcaDziewic, z rozpędu napisałem Witkacy bo przed chwilą o nim film oglądałem
Dzięki za uwagę :*
Daj tytuł jak możesz plox

PogromcaDziewic napisał/a:
Daj tytuł jak możesz plox
Mistyfikacja (2010)
Nawet niezły, jak na Polskie warunki to bardzo fajny. No i Jerzy Stuhr gra!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie