Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2014-02-08, 23:18 1

Dawno nie widziałem takiej gównoburzy
Zgłoś
Światłocień 2014-02-08, 23:21 2
DUST DEVIL, nawet nie wiesz jak wielkie masz u mnie piwo
Zgłoś
lukasz343343 2014-02-08, 23:26 1
Poj🤬o was
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-08, 23:28 2
ja p🤬le, ale wysyp debili w komentarzach
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-02-08, 23:33 4

Tu już nawet wiadro maści nie pomoże.

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-08, 23:40 1
Czemu na wszystkich obrazki z głupimi dzieciakami w internecie te dzieciaki korzystają z "kanciastych" laptopów, wyglądem przypominających ThinkPady? IBM powinien autorów tych zdjęć pozwać oobrazę/zniesławienie. Dzieci powinny mieć dostęp co najwyżej do gównianych assusów.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-08, 23:44 4
Ale ból dupizm. Macie Wy rozum i godność człowieka?

Piwko za wstawkę.
Zgłoś
BDrummer 2014-02-08, 23:52 2
Nie czaje jednej rzeczy, dlaczego reagujecie na tego j🤬ego trola jakim jest spust_devil, przecież to jest ostatnia stąpająca po naszej ziemi k🤬a. Idź człowieku wypoleruj sobie medale dziadzia, i wal do skarpety bo żal aby takie geny zostały podane dalej
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-08, 23:55 1
przeciez ruch narodowy i onr to socjalisci, to samo bydlo co rzadzi teraz, tylko, ze narodowi socjalisci... co za z🤬by z was rewolucjonisci, do ksiazek won niedouczone glupie polskie sk🤬ysyny,
jakas szansa jest w korwinie, ale co z tego jak wiekszosc woli narodowych socjalisto-hilerowcow(rn, onr), a jak uslysza "korwin" to krzycza debil.
polska sama sobie na to zasluzyla i wy tepe glupie polskie szmaty. Od prawie 20 lat w polsce rzadza komunisci, a wy nawet nie potraficie w wyborach zaglosowac na partie, ktora moglaby zmienic cos. dlatego polak nie zasluguje na nic wiecej jak zap🤬lanie jak robak za 2000zl przy podatkach siegajacych 70%. c🤬j wam w dupe debile, obyscie zdechli z biedy narodowe smiecie
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-08, 23:56
Lewactwem i palikociarnią wali na kilomert. Piwo za najlepszy komentarz pod lewackim obrazkiem.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 0:00
WW tym kraju nigdy nie będzie dla Was lepiej, skoro nawet na głupim forum ludzie nie mogą przestać skakać sobie do gardeł, bo ktoś śmie mieć inne poglądy

@plagiat
Mi na przykład jest lepiej, dużo lepiej, inż za rządów PiS. A dzięki obniżonym stopom procentowym łatwiej z hipoteką, a mam 3. Dzięki dotacjom z UE założyłem firmę, a z zarobionych pieniędzy żona ma stację benzynową na franchisingu Nie mówię, że jest najlepiej, ale nie jest źle
Zgłoś
BDrummer 2014-02-09, 0:01
grzechu5444 człowieku co ty p🤬lisz? ogarnij się bo takiego p🤬lenia to dawno nie widziałem. ONR i NOP socjalistami, ja p🤬le... Tak tak Korwin dobry bo chce kapitalizmu, k🤬a jaki debil, zacznij pracować utrzymywać rodzinę a następnie p🤬l swoje farmazony, no chyba że jesteś "potentatem" posiadasz 4-osobową firmę i marzy ci się aby można było wyzyskiwać pracowników jeszcze bardziej. K🤬a, zwykły debil

o przepraszam zobaczyłem ze masz 92 lata, to na pewno wiele wiesz, przepraszam i... sp🤬alaj
Konto usunięte 2014-02-09, 0:14 2
kutafon napisał/a:

A ja myślę że często to ludzie zapracowani i zajechani przez system. Sp🤬alaj lewacki trolu.

hahah k🤬 no taaa jasne i oni właśnie ten kwiat narodu siedzi na sadidtic pl smiac sie albo raczej płakać wypada
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 0:20
Imie_jego_44 napisał/a:

DUST DEVIL,
Chwała Wielkiej Katolickiej Polscee

Po czym wrzucasz piosenke honoru, ktorego wokalista poddal sie apostazji i byl poganinem...smieszne, zreszta chyba za bardzo sie wczuwasz, wyluzuj bo Ci zylka peknie
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 0:25 1
Unieśmy dłoń
Za starą pieśń
Za faszyzm słów

Honor - Moje serce bije z prawej strony.

W c🤬j patriotyczne...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie