Tu już nawet wiadro maści nie pomoże.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi

Czemu na wszystkich obrazki z głupimi dzieciakami w internecie te dzieciaki korzystają z "kanciastych" laptopów, wyglądem przypominających ThinkPady? IBM powinien autorów tych zdjęć pozwać oobrazę/zniesławienie. Dzieci powinny mieć dostęp co najwyżej do gównianych assusów.

Ale ból dupizm. Macie Wy rozum i godność człowieka?
Piwko za wstawkę.
Piwko za wstawkę.
Nie czaje jednej rzeczy, dlaczego reagujecie na tego j🤬ego trola jakim jest spust_devil, przecież to jest ostatnia stąpająca po naszej ziemi k🤬a. Idź człowieku wypoleruj sobie medale dziadzia, i wal do skarpety bo żal aby takie geny zostały podane dalej

przeciez ruch narodowy i onr to socjalisci, to samo bydlo co rzadzi teraz, tylko, ze narodowi socjalisci... co za z🤬by z was rewolucjonisci, do ksiazek won niedouczone glupie polskie sk🤬ysyny,
jakas szansa jest w korwinie, ale co z tego jak wiekszosc woli narodowych socjalisto-hilerowcow(rn, onr), a jak uslysza "korwin" to krzycza debil.
polska sama sobie na to zasluzyla i wy tepe glupie polskie szmaty. Od prawie 20 lat w polsce rzadza komunisci, a wy nawet nie potraficie w wyborach zaglosowac na partie, ktora moglaby zmienic cos. dlatego polak nie zasluguje na nic wiecej jak zap🤬lanie jak robak za 2000zl przy podatkach siegajacych 70%. c🤬j wam w dupe debile, obyscie zdechli z biedy narodowe smiecie
jakas szansa jest w korwinie, ale co z tego jak wiekszosc woli narodowych socjalisto-hilerowcow(rn, onr), a jak uslysza "korwin" to krzycza debil.
polska sama sobie na to zasluzyla i wy tepe glupie polskie szmaty. Od prawie 20 lat w polsce rzadza komunisci, a wy nawet nie potraficie w wyborach zaglosowac na partie, ktora moglaby zmienic cos. dlatego polak nie zasluguje na nic wiecej jak zap🤬lanie jak robak za 2000zl przy podatkach siegajacych 70%. c🤬j wam w dupe debile, obyscie zdechli z biedy narodowe smiecie

Lewactwem i palikociarnią wali na kilomert. Piwo za najlepszy komentarz pod lewackim obrazkiem.

WW tym kraju nigdy nie będzie dla Was lepiej, skoro nawet na głupim forum ludzie nie mogą przestać skakać sobie do gardeł, bo ktoś śmie mieć inne poglądy
@plagiat
Mi na przykład jest lepiej, dużo lepiej, inż za rządów PiS. A dzięki obniżonym stopom procentowym łatwiej z hipoteką, a mam 3. Dzięki dotacjom z UE założyłem firmę, a z zarobionych pieniędzy żona ma stację benzynową na franchisingu
Nie mówię, że jest najlepiej, ale nie jest źle

@plagiat
Mi na przykład jest lepiej, dużo lepiej, inż za rządów PiS. A dzięki obniżonym stopom procentowym łatwiej z hipoteką, a mam 3. Dzięki dotacjom z UE założyłem firmę, a z zarobionych pieniędzy żona ma stację benzynową na franchisingu

grzechu5444 człowieku co ty p🤬lisz? ogarnij się bo takiego p🤬lenia to dawno nie widziałem. ONR i NOP socjalistami, ja p🤬le... Tak tak Korwin dobry bo chce kapitalizmu, k🤬a jaki debil, zacznij pracować utrzymywać rodzinę a następnie p🤬l swoje farmazony, no chyba że jesteś "potentatem" posiadasz 4-osobową firmę i marzy ci się aby można było wyzyskiwać pracowników jeszcze bardziej. K🤬a, zwykły debil
o przepraszam zobaczyłem ze masz 92 lata, to na pewno wiele wiesz, przepraszam i... sp🤬alaj
o przepraszam zobaczyłem ze masz 92 lata, to na pewno wiele wiesz, przepraszam i... sp🤬alaj

kutafon napisał/a:
A ja myślę że często to ludzie zapracowani i zajechani przez system. Sp🤬alaj lewacki trolu.
hahah k🤬 no taaa jasne i oni właśnie ten kwiat narodu siedzi na sadidtic pl

Imie_jego_44 napisał/a:
DUST DEVIL,
Chwała Wielkiej Katolickiej Polscee
Po czym wrzucasz piosenke honoru, ktorego wokalista poddal sie apostazji i byl poganinem...smieszne, zreszta chyba za bardzo sie wczuwasz, wyluzuj bo Ci zylka peknie

Unieśmy dłoń
Za starą pieśń
Za faszyzm słów
Honor - Moje serce bije z prawej strony.
W c🤬j patriotyczne...
Za starą pieśń
Za faszyzm słów
Honor - Moje serce bije z prawej strony.
W c🤬j patriotyczne...