Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wychylanie się za autobus na pasach, nie wchodzenie na karuzele na małych festiwalach, nie stawanie na głowie, nie skakanie do wody ze skarpy oddalonej od brzegu, nie podróżowanie do Brazylii i wiele innych cennych lekcji wpoił mi sadistic.

Jestem ciekaw jakie wnioski wy wyciągnęliście z tych wszystkich głupich wypadków. Może jakieś ocaliły wam życie? Może mieliście moment, w którym się zatrzymaliście i pomyśleliście "lepiej nie" zawczasu? Podzielcie się historiami i lekcjami w komentarzu!

Dziś taki moment miałem, kiedy bujałem małym siostrzeńcem nad łóżkiem. Siostra, szwagier obok, łóżko miękkie więc wiadomo bezpieczne, ale jednak pomyślałem sobie, że wystarczy, że upadnie głową w dół pod krzywym kątem i miękkość łóżka nie zamortyzuje pękającego karku - lepiej przestać. Taki wniosek. Jak do niego doszedłem, to podciągnąłem spodnie i stwierdziłem, że następnym razem pobawimy się na siedząco.
Zgłoś
DSStrielok 2019-08-26, 3:38 35
Mocne sznurowanie butów, nienoszenie klapek, trzymanie się z dala od motocykli, nie wchodzenie do sklepów z kaskiem motocyklowym na głowie.
Zgłoś
BundyR 2019-08-26, 5:19 3
sadistic nie nauczył Cię ortografii

@up
- to samo
Zgłoś
Essent 2019-08-26, 6:11 79
Mnie sadistic nauczył nie wchodzić na anonim-randka.pl
Zgłoś
Swinkwizytor 2019-08-26, 6:58
Śmierć czeka wszędzie. Możesz stać na chodniku i p🤬lnie w ciebie samobujca, okno, kaszojad i c🤬j wie co jeszcze.
Zgłoś
ra0mir 2019-08-26, 7:29 6
Na drodze rozglądam się "podwójnie".

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
IOI 2019-08-26, 9:19 5
za sranie na klate trzeba placic
Zgłoś
B................7 2019-08-26, 9:26 14
BundyR napisał/a:

@up
- to samo

Utkaj p🤬de polonisto
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2019-08-26, 10:10 1
BundyR napisał/a:

@up
- to samo

Mnie uswiadomil jak wielu istnieje ludzi ktorzy nie potrafia kleić jednego zdania bez błedu typu "samobujca".
Zgłoś
gabriel0 2019-08-26, 10:40 17
Że za cycki zawsze piwo, a kobiety nie srają.

podpis użytkownika

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
impressa88 2019-08-26, 10:54 6
Mnie nauczył pokory do motocykli. Jak się na oglądałem różnych wypadków z ich udziałem to stwierdziłem że jednak sobie odpuszczę prawo jazdy na motor.
Zgłoś
~Velture 2019-08-26, 11:06 80
Mnie sadistic nauczył otwartości na innych ludzi, szczególnie z obcych kultur. Nauczył mnie również, że rasizm jest zły a jedyną gorszą rzeczą od rasizmu jest antysemityzm. Dowiedziałem się też bardzo wiele o filozofii LGBT oraz gender. Posiadam wszelką wiedzę niezbędną do życia w nowoczesnej i postępowej Europie.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
spoons 2019-08-26, 11:41 5
Absolutnie ograniczone zaufanie na drodze, nie kozaczenie, wyprzedzanie tylko kiedy mam totalny luz. Jeśli zap🤬lanie to tylko na ekspresówkach, ale z dużym odstępem.
Widok rozp🤬olonego, rozsmarowanego ciała syna/chłopaka/brata to coś czego nigdy nie chciał bym zafundować najbliższym kiedy odejdę z tego świata.

Poza tym, to też wszystko co wymienił @up Velture
Zgłoś
czerczil 2019-08-26, 11:48 1
siedzenie pod materacem 24H, z wyjatkiem napisania tego komentarza
Zgłoś
P(r)OLAND 2019-08-26, 11:53 1
Sadistic pozwolił rozróżniać między komplikacją, a kompilacją

podpis użytkownika

Jedzenie pobudza myślenie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie