że motocykliści nie są traktowani na równi z kierowcami...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
Jak mijają mnie na drodze, to mam ochotę otworzyć drzwi w samochodzie. Nie rozumiem, nie uczyli ich że jak są dwa pasy ruchu, to nawet jeżeli są oddzielone przerywaną linią, to nadal są DWA PASY RUCHU, a nie jak oni sobie robią z dwóch trzy Pasy Ruchu.
Przez cały filmik nie zauważyłem, żeby spowodował jakiekolwiek zagrożenie dla ruchu. Skoro może i potrafi, to nie ma sensu żeby stał jak baran. Problemem są ci, którzy myślą, że potrafią.
Idiota źle nazwał temat ... W tym filmiku chodzi o ilość drogich, ekstrawaganckich pojazdów.
adris napisał/a:
Jak mijają mnie na drodze, to mam ochotę otworzyć drzwi w samochodzie. Nie rozumiem, nie uczyli ich że jak są dwa pasy ruchu, to nawet jeżeli są oddzielone przerywaną linią, to nadal są DWA PASY RUCHU, a nie jak oni sobie robią z dwóch trzy Pasy Ruchu.
masz racje,
otwórz drzwi w samochodzie, wysuń łeb i mocno jebnij.
Kupa_w_majtkach napisał/a:
Nie rozumiem w czym problem? Któremuś kierowcy przeszkodził w jeździe?
Ja nic nie mam do motocyklistów, którzy mnie w korku wyprzedzają...
Zobacz sobie inne widea tego uzytkownika, zobacz jak on jezdzi, potem sie wypowiadaj.
Nie po to koles kupil sobie motor, zeby stac w korku za nimi wszystkimi jak baran...
Kupa_w_majtkach napisał/a:
zwłaszcza, że nawet nie kombinował żeby komuś wymusić pierszeństwoNie rozumiem w czym problem? Któremuś kierowcy przeszkodził w jeździe?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie