że motocykliści nie są traktowani na równi z kierowcami...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:41
Nie rozumiem w czym problem? Któremuś kierowcy przeszkodził w jeździe?
Ja nic nie mam do motocyklistów, którzy mnie w korku wyprzedzają...
Ja nic nie mam do motocyklistów, którzy mnie w korku wyprzedzają...
o co Ci teraz chodzi ? wrzuciles filmik na ktorym jezdzi motocklista i jeszcze sie zawiesza obrac. Osobiscie uwazam ze mniej osob w korku stoi jak tak jezdza i zreszta moga sobie czasami poszalec jak rusza sami na swiatlach i wtedy stwarzaja mniejsze zagrozenie dla siebie i dla innych jak maja pusta droge przed soba
Foodman napisał/a:
wrzuciles filmik na ktorym jezdzi motocklista i jeszcze sie zawiesza obraz.
Te zwieszki są specjalnie po to, bys zaczaił, jakie konkretnie wykroczenia popełnia (wjazd na bus pas, linie ciągłe itp), trochę spostrzegawczości
PS: Pozwoliłem sobie w cytacie poprawić Twoją literówkę ; p
Koles jest niesamowity, mój 18 miesięczny synek bardzo lubi oglądać jego filmy przed spaniem
Jeździ Husqvarna Nuda 900R, na filmach w bardzo ciekawy sposob pokazuje typowych debili za kołkiem.
kanal na youtube "royaljordanian" i na facebook "royaljordanian900R"
polecam
Jeździ Husqvarna Nuda 900R, na filmach w bardzo ciekawy sposob pokazuje typowych debili za kołkiem.
kanal na youtube "royaljordanian" i na facebook "royaljordanian900R"
polecam
koliberk napisał/a:
Koles jest niesamowity, mój 18 miesięczny synek bardzo lubi oglądać jego filmy przed spaniem
![]()
polecam![]()
on pokazuje jakie fury tam stoją.
nie no, jaki przepych, żadnej corsy, żadnej nubiry, o golfie 3 nie wspominając. Czy to jakaś dzielnica szejków czy jak. W Polsce przez rok w sumie tylu zajebistych fur nie zobaczysz co tam jadąc przez parę ulic. Co z tą Polską, ahh.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie