Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
A później płacz
konto usunięte • 2013-06-29, 19:04
że motocykliści nie są traktowani na równi z kierowcami...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-07-01, 9:11 3
adris napisał/a:

Jak mijają mnie na drodze, to mam ochotę otworzyć drzwi w samochodzie. Nie rozumiem, nie uczyli ich że jak są dwa pasy ruchu, to nawet jeżeli są oddzielone przerywaną linią, to nadal są DWA PASY RUCHU, a nie jak oni sobie robią z dwóch trzy Pasy Ruchu.

To ja, choć nie jeżdżę motocyklem, odpowiem Ci tak:

Zwróć uwagę, że akcję, objął patronatem Prezydent Miasta Krakowa w akcję wspierają Zarząd Infrastruktury Komunalnej i Transportu oraz Komenda Miejska Policji w Krakowie. Czy uważasz, że oni namawiają do łamania prawa?
A na dwóch pasach ruchu, często zmieści się jeszcze coś co zajmuje 1/4 tego pasa. Poza tym wyprzedzanie przez motocykl w korku a w zasadzie omijanie, nie jest wykroczeniem drogowym
Zgłoś
Czary 2013-07-01, 9:45
Jedna z najbogatszych ulic w Londynie, same BANANY się tam ubierajo!
Zgłoś
racuch90 2013-07-01, 9:48
manipiluejsz prawda, ten filmik byl na celu ukazania jak ciapci woza sie w Londynie jakie samochody maja.. dzieci ropy
Zgłoś
tbone121 2013-07-01, 9:50
Może ktoś podać kanał youtube tego gościa z filmiku?
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 10:03
Dałem piwo, ale nie za durny opis, a za zajebiste fury
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 10:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 10:33 1
Bycie Anglikiem musi być spoko...
Zgłoś
Davidzior 2013-07-01, 10:49 2
U nich jest tyle supersamochodów, co u nas starych golfów. Inny świat
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 11:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 12:34
Już się tak nie jarajcie tymi "super furami" na filmie.
Owszem, było kilka dobrych samochodów ale też sporo zwykłych.
Już nie róbcie z Polski takiej wsi, owszem Anglia to Anglia ale to co na filmie to Londyn i bogata dzielnica w innym mieście będą już Corsy i Golfy.

Aha ktoś pisał że nie było Golfa 3. Był, w 2:28
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 12:51 1
Kupa_w_majtkach napisał/a:

Nie rozumiem w czym problem? Któremuś kierowcy przeszkodził w jeździe? Ja nic nie mam do motocyklistów, którzy mnie w korku wyprzedzają...

Problem w tym, że jest napisane jak wół "BUS ONLY". Równie dobrze, to mógł sobie po chodniku jechać. Zakaz to zakaz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 14:45
SZAJBAAA,
Według mnie to jest golf 5, albo 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 14:51
@Samudaripen_Porajmos
Zwykły Golf 3 cabrio.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 15:08
Zazdrość zżera, że stać w korku musicie ? Piękny dźwięk silnika :p
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 15:25 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem