że motocykliści nie są traktowani na równi z kierowcami...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
adris napisał/a:
Jak mijają mnie na drodze, to mam ochotę otworzyć drzwi w samochodzie. Nie rozumiem, nie uczyli ich że jak są dwa pasy ruchu, to nawet jeżeli są oddzielone przerywaną linią, to nadal są DWA PASY RUCHU, a nie jak oni sobie robią z dwóch trzy Pasy Ruchu.
To ja, choć nie jeżdżę motocyklem, odpowiem Ci tak:
Zwróć uwagę, że akcję, objął patronatem Prezydent Miasta Krakowa w akcję wspierają Zarząd Infrastruktury Komunalnej i Transportu oraz Komenda Miejska Policji w Krakowie. Czy uważasz, że oni namawiają do łamania prawa?
A na dwóch pasach ruchu, często zmieści się jeszcze coś co zajmuje 1/4 tego pasa. Poza tym wyprzedzanie przez motocykl w korku a w zasadzie omijanie, nie jest wykroczeniem drogowym
manipiluejsz prawda, ten filmik byl na celu ukazania jak ciapci woza sie w Londynie jakie samochody maja.. dzieci ropy
U nich jest tyle supersamochodów, co u nas starych golfów. Inny świat
Już się tak nie jarajcie tymi "super furami" na filmie.
Owszem, było kilka dobrych samochodów ale też sporo zwykłych.
Już nie róbcie z Polski takiej wsi, owszem Anglia to Anglia ale to co na filmie to Londyn i bogata dzielnica w innym mieście będą już Corsy i Golfy.
Aha ktoś pisał że nie było Golfa 3. Był, w 2:28
Owszem, było kilka dobrych samochodów ale też sporo zwykłych.
Już nie róbcie z Polski takiej wsi, owszem Anglia to Anglia ale to co na filmie to Londyn i bogata dzielnica w innym mieście będą już Corsy i Golfy.
Aha ktoś pisał że nie było Golfa 3. Był, w 2:28
Kupa_w_majtkach napisał/a:
Nie rozumiem w czym problem? Któremuś kierowcy przeszkodził w jeździe?
Ja nic nie mam do motocyklistów, którzy mnie w korku wyprzedzają...
Problem w tym, że jest napisane jak wół "BUS ONLY". Równie dobrze, to mógł sobie po chodniku jechać. Zakaz to zakaz.
Zazdrość zżera, że stać w korku musicie ?
Piękny dźwięk silnika :p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Ja nic nie mam do motocyklistów, którzy mnie w korku wyprzedzają...