A c🤬j tam, łada rozj🤬a sciane domu kilka postów nizej za dwa dni pojedzie wyklepana a to amerykańskie gówno juz nie haha

właściciel samochodu ma uśmiech na twarzy bo :
A)mając taki samochód ma k🤬iokolosalne ubezpieczenie gdzie wydadzą mu drugie takie albo dadzą mu całą kasę
B)ma tyle kasy że pomyślał "c🤬j jutro kupię drugie"
C)jest zajebistym optymistą i stwierdził "ale zajebiście się wgniotło na tym drzewie"
...albo jest psychopatą.
A)mając taki samochód ma k🤬iokolosalne ubezpieczenie gdzie wydadzą mu drugie takie albo dadzą mu całą kasę
C)jest zajebistym optymistą i stwierdził "ale zajebiście się wgniotło na tym drzewie"
...albo jest psychopatą.

jbone napisał/a:
właściciel samochodu ma uśmiech na twarzy bo :
...albo jest psychopatą.
A jak jest pedałem?
Jerzy_Owsik napisał/a:
A jak jest pedałem?
To jutro będzie u ciebie

Ciekaw jestem, kto za to beknie? Właściciel myjni? Pracownik? I jak to potraktuje policja? Kradzież? Ciekawe....
saves napisał/a:
Ciekaw jestem, kto za to beknie? Właściciel myjni? Pracownik? I jak to potraktuje policja? Kradzież? Ciekawe....
Jeżeli właściciel myjni nie jest tzw. Januszem byznesu to ma ubezpieczenie na wypadek uszkodzenia pojazdu klienta, które każdy myślący usługodawca opłaca, bo c🤬j wie co mu jaki Mietek wywinie i jutro nie przyjdzie do pracy a on skończy w sądzie bez żadnych argumentów
saves napisał/a:
Krótkotrwały zabór mienia.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.