W trakcie solennego przekazu wieczornych wiadomości, szczeniak, który przypadkowo wdarł się do studia, postanowił zaimponować swoją obecnością. Niestety, na potrzeby swojego małego, niesfornego układu trawiennego, wybrał jako swój podium prestiżowy stół reportażowy. Widzowie mogli tylko zatrzymać oddech, gdy uroczy nieład zyskał wyższość nad powagą wiadomości.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smalcuch śmierdzący. Z takiego smalcucha to żadnego pożytku. Nawet smalcu się nie wytopi bo kundel mały i nie wyrośnięty.
Rurku !!! A jak tu bedzie gowno lezalo na stole to je tez pokazesz czy bedziesz protestowal ?
O boże, pies się zesral. Niebywałe.
...przynajmniej to jego gówno jest mniej szkodliwe od standardowo puszczanego w wiadomościach.
Niech to gówno leci na główną
W koncu prawdziwe wiadomosci
Ja bym do pyska tej chudej niuni się zesrał.
Baronessa napisał/a:
Ja bym do pyska tej chudej niuni się zesrał.
Rosjance to tylko tak. A jak by była ulana to między fałdy?
Fantastico był tylko jeden.
smc
2024-04-28, 19:25
Od razu wróciły jej wspomnienia z wakacji w Dubaju...
konto usunięte
2024-04-28, 20:31
Musikiem KSUT jest chory ..
Mogleś zostawić więcej i pokazać jak ściera gówno tym ręcznikiem