Debilce z 4:30 powinno urwać nogi, może wtedy by się zaczęła patrzeć w LEWO/PRAWO przed wejściem na pasy.
Edit:
I teraz kogo wina? Kierowcy mimo że jechał przepisowo, czy śpieszącej się pannie, która wtargnęła na pasy bez popatrzenia się?
Czy mi sie wydaję czy ten baran na początku filmu pomylił pedał Gazu z Hamulcem ?
Niektórzy to chyba oczy w dupie mają
4:47 nie opanował mocy passerati
Laska z 21 sekundy zupełnie jaki pierwsze filmy z IVOną.
@tarcer123 dodaj też o gości z oponami o niskich indeksach prędkości w przeciążonym aucie (bagaże na urlop + 5 osób i pies) gnających na mokrej nawierzchni autostradą 160-180 km/h
Wiem że będzie darcie ryja na kierowców ale ludzie to generalnie głupki, a piesi to głupki. Nie wiem, może jest taka bieda i tylko ja mam kilka kurtek i płaszczy ale czy na serio jak wychodzisz i widzisz że za oknem jest mgła to ubranie się na szaro jest dobrym pomysłem? Albo jest ciemno i wiesz że wracasz słabo oświetloną ulicą to na serio musisz ubierać się na czarno? A jak musisz to nie możesz kupić sobie odblasku takiego na kostkę i założyć? Wiem że przepisy na obszarze zabudowanym tego nie wymagają ale na litość boską.