Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
donkapusta 2015-11-18, 18:22 1
3:23 - oczywiście baba pomaga swojemu facetowi. Stoi i patrzy. Miejmy nadzieję, że chociaż mu dobrze gotuje.
Zgłoś
masterwow 2015-11-18, 18:32 45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tarcer123 2015-11-18, 19:04 39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stwórca 2015-11-18, 19:56 12
Ten z pierwszego filmu biegami hamował, że tak silnik piłował ?
Zgłoś
teken 2015-11-18, 20:06 13
Polacy to powinni mieć przede wszystkim kursy doszkalające z wyprzedania i zachowania bezpiecznej odległości. Dzień dzień robię trochę kilometrów większym autem, standardem są kolumny po 5 aut z odstępem od siebie 1 - 2 metry, albo wyprzedzanie i wciskanie się przed zderzak, bo coś jedzie z naprzeciwka, a janusz nie wyliczył, że się nie zmieści. Codzienność, śmiać mi się z tego już chce.
Zgłoś
waloos 2015-11-18, 20:06 21
Zgłoś
RafałB5 2015-11-18, 20:06
Zgłoś
Essent 2015-11-18, 20:44 11
Zgłoś
kokos_123 2015-11-18, 21:05 1
Zgłoś
lakilan69 2015-11-18, 21:16 1
90% tych zdarzeń to przez idiotów, którzy nie ogarniają dalej jak 2m przed swoją maską. Albo barany wypadają na wilgotnym łuku drogi, zgodnie z zasadą: Nieważne czym, byle szybko.
Zgłoś
corpo_kills_me 2015-11-18, 21:26 15
W 6:30 tak powinna wyglądać reakcja kierowcy

Zgłoś
chrucik 2015-11-18, 21:29 1
ostatni trochę przysnął
Zgłoś
brylant1412 2015-11-18, 21:38
nuda,nuda, nuda a tymi wypadkami
Zgłoś
____ 2015-11-18, 21:47 1
kiedyś myślałem że jak Polacy będą mieć dużo kamer pomontowanych w swoich wehikułach, to nagle się okaże że wcale ruskim nie ustępujemy...no i stało się
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem