Jak widzę takie k🤬y co łażą jezdnią po zmroku bez odblasków ( 5:20 ) to mnie c🤬j jasny strzela. Nie wiem do końca jak to wygląda obecnie, ale powinien być przepis mówiący o tym, że jak ktoś sprzątnie takiego kretyna to rodzina pokrywa koszty naprawy samochodu i wypłaca jakieś odszkodowanie kierowcy

podpis użytkownika

Człowiek się naogląda takich rzeczy, że później strach na trzeźwo do samochodu wejść
PS. Dzięki sadolowi nie siłuję się na rękę od kilku lat, bo za każdym razem przypominają mi się pewne filmiki z takich akcji.

Spikeel napisał/a:
Człowiek się naogląda takich rzeczy, że później strach na trzeźwo do samochodu wejść
PS. Dzięki sadolowi nie siłuję się na rękę od kilku lat, bo za każdym razem przypominają mi się pewne filmiki z takich akcji.
Jak jesteś taki wrażliwy to nie wchodź na harda. Zobaczysz parę fajnych "babek" z fiutami i już nigdy nie zar🤬asz...

@up
wystarczy napisać "nie dla kobiet". A podobno to one lepiej reagują w sytuacjach stresowych.
wystarczy napisać "nie dla kobiet". A podobno to one lepiej reagują w sytuacjach stresowych.