Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BKKWK 2017-08-31, 16:42 5
Ostatnia sytuacja - po c🤬j uciekał na krawężnik? Przecież każdy lekko myślący wie, że zawieszenie tego nie wytrzyma, a sprawca sobie pojedzie.
Zgłoś
~Velture 2017-08-31, 16:49 13
@up
Był cały temat o tym z ostatniej akcji. Autor nagrania sam to wrzucał tutaj i nie mógł przeboleć fali krytyki na swój kompleks mikropenisa i niedoj🤬ia mózgowo-rdzeniowego.
Pokazał nam, że jego ego-penis jest za duży aby zdjąć na sekundę nogę z gazu.

sadistic.pl/wymuszenie-stluczka-ucieczka-sprawcy-dk36-vt456336.htm łap linka do dyskusji nad ostatnią akcją.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
saves 2017-08-31, 18:18 27
Mamusia i tatuś na rowerach, to wyjątkowi idioci.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-08-31, 18:34 1
nie potrzebnie uciekali
Zgłoś
Konto usunięte 2017-08-31, 19:50 7
Więszość sytuacji dałoby się uniknąć... Nie wiem czy to wielkie polowanie na OC/AC i po to montują sobie kamerki ??
Zgłoś
Konto usunięte 2017-08-31, 20:00 5
Ja nie ogarniam, tylko mi szybciej leci noga na hamulec niż ręka na klakson?
Zgłoś
Konto usunięte 2017-08-31, 20:02 1
Piękny początek filmu jadą jadą
Zgłoś
Essent 2017-08-31, 20:09 3
magicrodek123 napisał/a:

Ja nie ogarniam, tylko mi szybciej leci noga na hamulec niż ręka na klakson?

Jednemu z kierowców na tym filmiku szybciej ręka poleciała na przycisk do kamerki niż na hamulec
Zgłoś
dziobak90 2017-08-31, 20:19 1
0:20

Wyj🤬 się od nadmiaru c🤬jowych decybeli
Zgłoś
waloos 2017-08-31, 20:47 6
3:40 - no idealnie pokazuje logikę, a właściwie jej brak u kobiet.

Kurde jak faceci powodują wypadki, to najczęściej jest to świadome łamanie przepisów - a to prędkość, to wyprzedzanie na zakazie, przejazd na późnym żółtym itp.
Baba natomiast jak coś odp🤬li to nawet nie ma o tym pojęcia, taka nieświadomość jest 100 razy gorsza.

Idiotka pcha się na drogę, wymusza pierwszeństwo i tłumaczy się, że ona powolutku jechała, no k🤬a mać - po takim tekście to od razu bym na policję dzwonił, nawet jakby stwierdziła, że faktycznie zj🤬a i możemy się dogadać.

No ale co się dziwić, duży SUV i kobieta to jest stuprocentowa pewność, że prowadzi roszczeniowa k🤬a.
Zgłoś
ellsworth 2017-08-31, 20:58 5
waloos napisał/a:

3:40 - no idealnie pokazuje logikę, a właściwie jej brak u kobiet.

Kurde jak faceci powodują wypadki, to najczęściej jest to świadome łamanie przepisów - a to prędkość, to wyprzedzanie na zakazie, przejazd na późnym żółtym itp.
Baba natomiast jak coś odp🤬li to nawet nie ma o tym pojęcia, taka nieświadomość jest 100 razy gorsza.

Idiotka pcha się na drogę, wymusza pierwszeństwo i tłumaczy się, że ona powolutku jechała, no k🤬a mać - po takim tekście to od razu bym na policję dzwonił, nawet jakby stwierdziła, że faktycznie zj🤬a i możemy się dogadać.

No ale co się dziwić, duży SUV i kobieta to jest stuprocentowa pewność, że prowadzi roszczeniowa k🤬a.

Tyle, że w tym przypadku to raczej temu debilowi z kamerą powinni zabrać prawo jazdy, a nie jej, bo albo jest psychiczny i p🤬lnął ją z premedytacją, albo kompletnie ślepy skoro nie widział co się dzieje. Tak, czy zrak nie powinien więcej za kółkiem usiąść.
Zgłoś
przemo60 2017-08-31, 21:00 1
czemu w kazdym odcinku duza czesc zawsze sie powtarza???
Zgłoś
waloos 2017-08-31, 21:27 6
ellsworth napisał/a:

Tyle, że w tym przypadku to raczej temu debilowi z kamerą powinni zabrać prawo jazdy, a nie jej, bo albo jest psychiczny i p🤬lnął ją z premedytacją, albo kompletnie ślepy skoro nie widział co się dzieje. Tak, czy zrak nie powinien więcej za kółkiem usiąść.

Nie k🤬a, od tego są przepisy żeby ich przestrzegać. Po to są ustalone zasady, żeby wszystkim jeździło się lepiej, żeby mogli przewidywać jak zachowa się inny uczestnik ruchu. I jak jest zasada, że z podporządkowanej nie wyjeżdżamy komuś przed maskę, to się tego trzymajmy.

I c🤬j z tym czy gość mógłby zdążyć czy nie, winna jest debilka, a jej tłumaczenie, że jechała powolutku niech sobie wypróbuje np na przejeździe kolejowym, będzie korzyść dla wszystkich.

Inna sprawa, że na kamerce ciężko stwierdzić czy mógłby zdążyć czy nie, bo prędkość odczytywana mocno zależy od jakości kamery czy choćby kąta widzenia.
Zgłoś
Black Snake 2017-08-31, 21:30 6
@magicrodek123 - co więcej. Jeżdżę dużo więc i dużo sytuacji mam nieprzyjemnych na drogach i nie pamiętam kiedy ostatni raz trąbiłem. Hamulec, redukcja, kontra. Nie wiem, czy oni po 3 ręce mają, fiutem tego klaksona wciskają, czy po prostu nic innego zrobić nie umieją...

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie