Patrząc wstecz zaczynam rozumieć, że mój wujek był brzuchomówcą. No bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że wciskał mi rękę w tyłek i szeptał abym nic nie mówił?
podpis użytkownika
Post mortem per rectum
Ostro masz na chacie...
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Nie rozumiem tego kawału, ale może to dlatego, że nie miałem podobnych doświadczeń...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Myślałem, że tylko ja tego nie rozumiem, ale skoro taka sława jak Bongi ma problem z odczytaniem sensu tego badziewia, może wytłumaczysz?
Konto usunięte
2013-04-05, 20:56
Ja rozumiem - wujek był księdzem.
Konto usunięte
2013-04-05, 21:04
Rozumiem, że wkładał ci rękę do dupy i byliście twarzamy do siebie... i jego usta się nie ruszały kiedy tak do ciebie szeptał? Wtedy to naprawdę był brzuchomówcą.
Najc🤬jowszy żart to taki, który trzeba tłumaczyć.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Konto usunięte
2013-04-07, 13:53
W tym wypadku nigdy nie wiedziałem kto kim steruje
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam..."
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Konto usunięte
2013-04-07, 14:14
Prometeus_Coprophagus, teraz rozumiem twoje żałosne zlewaczenie
Ja-ah-qu-ub-el
Prezes byłby z Ciebie dumny, wszędzie wywęszysz wroga
[/code]
@Bongman, Waripaw
pewnie chodzi o to, że brzuchomówcy najczęściej występują z kukłami, pacynkami czy innymi pajacami, którym wsadza się "rękę w dupsko", żeby nimi poruszać.
BongMan napisał/a:
Nie rozumiem tego kawału, ale może to dlatego, że nie miałem podobnych doświadczeń...
A może dlatego, że to nie suchar
BongMan napisał/a:
Żeby zrozumieć kawał, musisz doznać podobnych doświadczeń?
Poczytaj te które wstawiałeś ty. Łopa BongMan style.
Konto usunięte
2013-04-08, 15:32
@z ZabójczaMama to nie suchar a beton