Patrząc wstecz zaczynam rozumieć, że mój wujek był brzuchomówcą. No bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że wciskał mi rękę w tyłek i szeptał abym nic nie mówił?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
🔥
Całą szerokością drogi
- teraz popularne
Nie rozumiem tego kawału, ale może to dlatego, że nie miałem podobnych doświadczeń...
Myślałem, że tylko ja tego nie rozumiem, ale skoro taka sława jak Bongi ma problem z odczytaniem sensu tego badziewia, może wytłumaczysz?
Rozumiem, że wkładał ci rękę do dupy i byliście twarzamy do siebie... i jego usta się nie ruszały kiedy tak do ciebie szeptał? Wtedy to naprawdę był brzuchomówcą.
Prometeus_Coprophagus, teraz rozumiem twoje żałosne zlewaczenie
Ja-ah-qu-ub-el
Prezes byłby z Ciebie dumny, wszędzie wywęszysz wroga
[/code]
Prezes byłby z Ciebie dumny, wszędzie wywęszysz wroga
@Bongman, Waripaw
pewnie chodzi o to, że brzuchomówcy najczęściej występują z kukłami, pacynkami czy innymi pajacami, którym wsadza się "rękę w dupsko", żeby nimi poruszać.
pewnie chodzi o to, że brzuchomówcy najczęściej występują z kukłami, pacynkami czy innymi pajacami, którym wsadza się "rękę w dupsko", żeby nimi poruszać.
BongMan napisał/a:
Nie rozumiem tego kawału, ale może to dlatego, że nie miałem podobnych doświadczeń...
A może dlatego, że to nie suchar
BongMan napisał/a:
Żeby zrozumieć kawał, musisz doznać podobnych doświadczeń?
Poczytaj te które wstawiałeś ty. Łopa BongMan style.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie