Jako, że polewa z mojego "miasta" (taka tam sypialnia Łodzi i Wa-wy) a raczej z jego POtulnych władz, to patriotyzm regionalny trza odstawić na bok
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Cytat:
Jako, że polewa z mojego "miasta"
Korea Północna to państwo.
I na dodatek XasakkuX jako nieliczni możemy się pochwalić, że nasze miasto ma bombę atomową : D
Już tłumaczę, dlaczego odwołano występy jednemu z dzisiejszych czołowych kabareciarzy.
Nie dlatego, że jest to czysto złośliwa zemsta za jego wyczyn, ale z powodu oczekiwanej publiki.
W niektórych miastach nie przychodzą ludzie młodzi obejrzeć kabaret, ale osoby starsze.
Wszyscy wiemy czym dla nich jest kościół i papież w żaden sposób im nie ujmując.
Jednak gdyby tacy ludzie przyszli na ten kabaret to bardzo by się na pewno oburzyli,
a za to nie beknąłby Abelard, ale cały obiekt miałby popsutą renomę, czego bali się dyrektorzy/ich zarządcy (oni też w sumie bali się o swoją opinię i opinię o zarządzaniu przez nich obiektem).
To nie on był taki zły tylko ten numer. W końcu nie dali mu wilczego biletu, ale odwołali występ.
Oczywiście za Abelarda piwo leci
Nie dlatego, że jest to czysto złośliwa zemsta za jego wyczyn, ale z powodu oczekiwanej publiki.
W niektórych miastach nie przychodzą ludzie młodzi obejrzeć kabaret, ale osoby starsze.
Wszyscy wiemy czym dla nich jest kościół i papież w żaden sposób im nie ujmując.
Jednak gdyby tacy ludzie przyszli na ten kabaret to bardzo by się na pewno oburzyli,
a za to nie beknąłby Abelard, ale cały obiekt miałby popsutą renomę, czego bali się dyrektorzy/ich zarządcy (oni też w sumie bali się o swoją opinię i opinię o zarządzaniu przez nich obiektem).
To nie on był taki zły tylko ten numer. W końcu nie dali mu wilczego biletu, ale odwołali występ.
Oczywiście za Abelarda piwo leci
o jaki występ o papieżu chodzi, ktoś wyjaśni? ewentualnie prosiłbym o jakiś link
jonasz1 napisał/a:
o jaki występ o papieżu chodzi, ktoś wyjaśni? ewentualnie prosiłbym o jakiś link
MP3, bo normalnego nie znalazłem
A kawałek z pierwszego posta jest imo słaby
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie