Trochę długie, ale warto obejrzeć. Władza próbuje zastraszać ludzi. Oczywiście póki co, w mediach o tym cichutko. Komuna wciąż żywa, a nawet można odnieść wrażenie, że ma się coraz lepiej...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
a.rgon napisał/a:
Śmieszne są wypowiedzi "towarzyszy", którzy teraz dzielnie atakują przez internet organizacje narodowe.
Jestem Polakiem, jestem dumny z pochodzenia, popieram demokrację, więc uważam że wpadanie ABW rano do mieszkań organizatorów, zastraszanie przewoźników czy masowe wezwania jutro na Policję rozsyłane do uczestników MN pokazuje, że dalej nam do Białorusi niż do demokratycznego, i tak bardzo upragnionego przez niektórych zachodu.
Ja tez się zgadzam, tak jak anonymousm z tym co napisałeś, choć nie jestem pewny, czy ty sam się z tym zgadzasz...
a.rgon napisał/a:
Co naszym towarzyszy? Zniszczenia? Chyba nie zrozumiałem...
Wszystkim antyfaszystów na sadistic.pl pozdrawiam, gratuluję waszym towarzyszą zniszczenia ...
Wróć lepiej koleżko do szkoły, naucz rozróżniania przypadków, poducz języka ojczystego, bo zapewne jesteś wielkim patriotą więc wypadałoby lepiej nim władać, a wtedy wróć na forum podyskutować z większym sensem i korzyścią dla wszystkich...
Dobrze, jak będzie trzeba to wrócę, dzięki za zwrócenie mi uwagi na błędy, poprawię jak będę mógł już edytować
Mam nadzieję mimo wszystko że Antifa jak i Prawicowe bojówki nie zniszczą jutrzejszego święta.
Mam nadzieję mimo wszystko że Antifa jak i Prawicowe bojówki nie zniszczą jutrzejszego święta.
Tak ,tak komuna. Pan ekspedient nie chciał sprzedać mi meblościanki. Dyskryminacja.
István Báthory napisał/a:
Tak ,tak komuna. Pan ekspedient nie chciał sprzedać mi meblościanki. Dyskryminacja.
Jeżeli dla ciebie jedynym objawem komuny były problemy z kupnem czegoś, to weź poczuj podniecenie przed zbliżającą się podróżą - w myśl sygnatury w twoim profilu.
Toż to straszna ta TUSKomuna. Pewnie agenci bili (MORDOWALI!) ich przez termofor dlatego tak pięknie i rześko wyglądają na tej konferencji. xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie