Ostatnio ABW zatrzymało Brunona K., który chciał dokonać zamachu na polskie władze. Straciłem przez to wiarę w ludzi na tym świecie, są nienormalni. No co tym funkcjonariuszom odp🤬liło?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Ja właśnie straciłem wiarę w ludzi. Jak to mogło się dostać na główną?
Jak to jak. Podejrzewam że większość Polaków złożyła by się na powodzenie akcji Brunona...
Dobra... Wszyscy hejtują jak się tylko da nasze władze, choć wcale się nie dziwię skoro Tusk pieprzy o obniżaniu podatków przed wyborami a zaraz po zwiększa o 1%, choć to jest pewnie tylko 1 najprostszy przykład (pewnie znacie równie ciekawe fakty, mnie to nie obchodzi bo nie wysiedzę długo w tym kraju
Wracając do pierwszej myśli... Nie lepiej zrobić jedną z 2 rzeczy? Tj:
1. Zwołać pół Polski w jakieś ważne święto narodowe pod sejm, TVN czy inne miejsce, gdzie nie pokazuje się obiektywnie aktualnej sytuacji w państwie? Nie mówię tu o "wywożeniu ludzi na taczkach" tylko o jednym wielkim proteście, paraliżu i tp.
bądź
2. Zwyczajnie, solidarnie wyjechać do innych krajów gdzie "na start" żyje się lepiej jak w naszej pięknej Polandii? (np UK, Niemcy, Holandia) Nikt młody tu nie zostanie, tylko zatwardziali studenci i ci co mają dobre posadki. Po latach sytuacja sama pęknie, choć wolałbym zobaczyć w kraju 2giego Piłsudskiego...
Wracając do pierwszej myśli... Nie lepiej zrobić jedną z 2 rzeczy? Tj:
1. Zwołać pół Polski w jakieś ważne święto narodowe pod sejm, TVN czy inne miejsce, gdzie nie pokazuje się obiektywnie aktualnej sytuacji w państwie? Nie mówię tu o "wywożeniu ludzi na taczkach" tylko o jednym wielkim proteście, paraliżu i tp.
bądź
2. Zwyczajnie, solidarnie wyjechać do innych krajów gdzie "na start" żyje się lepiej jak w naszej pięknej Polandii? (np UK, Niemcy, Holandia) Nikt młody tu nie zostanie, tylko zatwardziali studenci i ci co mają dobre posadki. Po latach sytuacja sama pęknie, choć wolałbym zobaczyć w kraju 2giego Piłsudskiego...
Gdyby takie ABW czytało co tu ludzie wypisują i za co stawiają piwa, to miałoby wiele profili psychologicznych jak na dłoni...
Ja też jak napiszę to co wszyscy wiedzą dostanę 40 piw?
Jutro jest Niedziela.
Jutro jest Niedziela.
Bronisław_Komorowski napisał/a:
Ja też jak napiszę to co wszyscy wiedzą dostanę 40 piw?
Jutro jest Niedziela.
Nie wypada, Panie Prezydencie.
Jak już zostanie skazany w tej pokazówce, to proponuję akcję "trollowanie prezydenta RP".
Wysłać mu petycję, podpisaną przez ileśtam osób z wnioskiem o ułaskawienie Brunona K. w związku z jego działaniem dla dobra ogółu.
Wysłać mu petycję, podpisaną przez ileśtam osób z wnioskiem o ułaskawienie Brunona K. w związku z jego działaniem dla dobra ogółu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie